Οι ...πανηγυρισμοί Τσακλόγλου επειδή στην χώρα οι συνταξιούχοι αναγκάζονται να δουλεύουν !!!



Είναι μάλλον ελληνική πρωτοτυπία…Υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη και προφανώς και ο ίδιος ο πρωθυπουργός πανηγυρίζουν και υπερηφανεύονται ,γιατί στην χώρα μας οι συνταξιούχοι είναι αναγκασμένοι να δουλεύουν για να ζήσουν!!! Το θεωρούν μεγάλη τους επιτυχία! Μάλλον δεν γνωρίζουν τι σημαίνει συνταξιούχος , γιατί δεν θα έχουν ποτέ την ανάγκη και την αγωνία να πάρουν σύνταξη.

Ο τρομερός υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Πάνος Τσακλόγλου, σε συνέντευξή του σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, δήλωσε περιχαρής ότι «περίπου 100.000 είναι οι συνταξιούχοι που δήλωσαν ότι εργάζονται»!

Όπως είπε, «πρόκειται για ένα μέτρο που δίνει το δικαίωμα στους συνταξιούχους που επιθυμούν να εργαστούν κανονικά, χωρίς καμία παρακράτηση στη σύνταξή τους και με την απόδοση ενός πόρου υπέρ ΕΦΚΑ, ύψους 10%, επί του μισθού. Το μέτρο αυτό το έχουν υποδεχτεί θετικά ήδη σχεδόν 100.000 συνταξιούχοι, οι οποίοι εργάζονται, απολαμβάνοντας υψηλότερο εισόδημα τώρα, αλλά και αργότερα, καθώς, όταν αποφασίσουν να βγουν οριστικά στη σύνταξη, αυτή επανυπολογίζεται και είναι προσαυξημένη».

Πότε αργότερα υπολογίζει ο κ.Τσακλόγλου να …βγουν στη σύνταξη; Στα …80, στα 90 ή στα 100!

Ο φοβερός κ.Τσακλόγλου μαθαίνουμε επίσης ότι είναι και αυτός που κρατά εκτός ΕΟΔΕΑΠ επαγγελματίες δημοσιογράφους που έχουν ως μοναδική απασχόληση δική τους ιστοσελίδα και ζουν απ΄ αυτή. Για να έχουν αυτοί οι δημοσιογράφοι την ιατροφαρμακευτική κάλυψη του ΕΟΔΕΑΠ θα πρέπει λέει ο κ.Τσακλόγλου να έχουν στις ιστοσελίδες -που τις δουλεύουν μόνοι τους- 5 εργαζόμενους!!! Προφανώς δεν περνά καν από το μυαλό του κ.Τσακλόγλου ότι για να δουλεύουν μόνοι τους αυτοί οι δημοσιογράφοι ,μάλλον κάποιος λόγος θα υπάρχει! Ας πούμε δεν είναι σε λίστες Πέτσα και δεν παίρνουν κρατική διαφήμιση, προτιμούν να επιβιώνουν με έσοδα από ιδιωτική ή διαδικτυακή διαφήμιση. Κι επειδή αυτά δεν είναι πολλά , δουλεύουν μόνοι τους. Είναι μάλλον περίπλοκα όλα αυτά για να τα καταλάβει ο υφυπουργός της κυβέρνησης …των άριστων, Πάνος Τσακλόγλου.

Ποιος είναι ο Πάνος Τσακλόγλου; Για να θυμηθούμε:

Militaire News

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.