Ο Κασσελάκης έριξε το γάντι στον Μητσοτάκη για τα 39 ακίνητα και τον Βολταίρο



Ο Κασσελάκης έριξε το γάντι στον Μητσοτάκη για τα 39 ακίνητα και τον Βολταίρο

“Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, είμαι επιχειρηματίας με δράση στις ΗΠΑ 21 χρόνια, αγωνίστηκα, πέτυχα, έβγαλα κάποια χρήματα και δεν ήρθα να βγάλω ούτε ένα ευρώ σε βάρος της χώρας μου. Οι πειρατές δεν είναι στο ΣΥΡΙΖΑ είναι στα κόμματα που χρωστάνε 500 εκατομμύρια ευρώ”, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο κ. Κασσελάκης παρουσίασε σε γιγαντοοθόνες πίνακα με οικονομικά στοιχεία για την περιουσιακή του κατάσταση το 2023 και κάλεσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να δημοσιοποιήσει κι αυτός τα δικά του περιουσιακά στοιχεία πριν από τις ευρωεκλογές.

Επισήμανε ότι στον πίνακα αυτόν περιλαμβάνονται και τα περιουσιακά του συζύγου του. Είπε ότι “τα πιστόλια του Μαξίμου ετοιμάζονται να πυροβολήσουν” τον σύζυγο του και τους κάλεσε να τον αφήσουν ήσυχο, διότι εκείνος δεν πολιτεύεται, και αν θέλουν να χτυπήσουν τον ίδιο.

Παρουσίσε και συγκριτικό πίνακα με τα περιουσιακά στοιχεία του κ. Μητσοτάκη το 2021 και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι έχει εξαπολύσει επίθεση εναντίον του για το θέμα του “πόθεν έσχες”, ενώ η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή του παραμένει κλειστή.

Καλώ τον Πρωθυπουργό, όπως βρίσκω τρόπο να σας παρουσιάσω τα εισοδήματά μου για το 2023, να παρουσιάσει κι εκείνος τα δικά του τώρα, πριν από τις ευρωεκλογές.

Ζητώ από το γραφείο μου τώρα να στείλει το Εxcel στο Μαξίμου για να περάσει κι εκείνος τα δικά του στοιχεία για το 2023 και να τα δημοσιοποιήσει. Πριν από τις Ευρωεκλογές!

Να ξέρουμε: Πόσα ακόμα ακίνητα προστέθηκαν στη μονόπολη των ακινήτων του;

Aλλά αλήθεια: γιατί δεν ανοίγετε την ηλεκτρονική πλατφόρμα για να δηλώσετε κι εσείς τα περιουσιακά στοιχεία του 2022 και του 2023;

Είναι μόνο η επιτελική σας αχρηστία; Ή κι εδώ θέλετε να συγκαλύψετε κάτι;

Βλέπετε λοιπόν δίπλα δίπλα τα περιουσιακά μας στοιχεία.

Και ρωτάω:

Εγώ ήμουν επιχειρηματίας στην Αμερική. Με τον ιδρώτα μου βγήκαν αυτά τα χρήματα και με τα εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα που έφερνα. Μόνο το 2022 έβγαλα 49,8 εκατομμύρια ΚΕΡΔΟΣ για τους επενδυτές μου

Πώς ο κ. Μητσοτάκης έγινε τόσο πλούσιος με τον μισθό του βουλευτή;

Πώς απέκτησε 39 ακίνητα με τον μισθό του βουλευτή;

Και πού είναι η off shore στα νησιά Κέιμαν που αποκαλύφθηκε στα Paradise Papers; Γιατί δεν τη βλέπω;

Και πού είναι το σπίτι του Βολταίρου; Όχι, φίλες και φίλοι. Δεν είναι μέσα στα 39 ακίνητα που δηλώνει. Κάπου χάθηκε στο μέτρημα!

Πού χάθηκε κύριε Πρωθυπουργέ ολόκληρος Βολταίρος;

Κύριε Πρωθυπουργέ, μπορεί να έχετε πανεύκολο το ψέμα, όμως υπάρχει και κάτι που λέγεται αξιοπρέπεια. Τουλάχιστον ο Αλ Καπόνε δεν ζητούσε να δει τις φορολογικές δηλώσεις έντιμων πολιτών.

Militaire News


Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.