Τραγική εξέλιξη στην δολοφονία της 11χρονης στην Ηλεία .Δολοφόνος της ο θείος της




Εξέλιξη σοκ στην τραγική κατάληξη της υπόθεσης εξαφάνισης της 11χρονης Βασιλικής Νικολοπούλου, από την Ηλεία.

Ο ξάδερφος και κουμπάρος της μητέρας της είναι ο άνθρωπος που δολοφόνησε την 11χρονη, το βράδυ της Κυριακής, σε αγροτική περιοχή.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου είδαν σε υλικό από κάμερες ασφαλείας ότι η 11χρονη επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και έφυγαν μαζί από τη Μυρτιά.

Ο 37χρονος δράστης της δολοφονίας, που στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού ανήλικης, σύμφωνα με πληροφορίες έχει ομολογήσει την πράξη του. Τη δολοφόνησε χτυπώντας την με κατσαβίδι στο λαιμό. Ο δράστης της ανθρωποκτονίας με δόλο οδήγησε τους αστυνομικούς στη θέση Καταρράχι του δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης όπου και υπέδειξε το σημείο που εγκατέλειψε το πτώμα της 11χρονης.

Ο 37χρονος είχε συλληφθεί το 2017 για βιασμό ανήλικου κοριτσιού κάτω των 15 ετών. Είχε καταδικαστεί σε 9 χρόνια φυλάκιση αλλά παρόλα αυτά ήταν έξω με περιοριστικούς όρους να δίνει το... παρών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής διαμονής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό που δείχνει το κορίτσι να μπαίνει στο αυτοκίνητο με τη θέλησή του. Το πήγε στο χωράφι όπου το μαχαίρωσε στο λαιμό.

Στην περιοχή έσπευσε ιατροδικαστής και η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ο ιατροδικαστής θα προβεί σε νεκροψία προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει και σεξουαλική κακοποίηση και βιασμός.

Στην αστυνομία ανακρίνονται επίσης άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος του δράστη.

Υπενθυμίζεται πως το 11χρονο κοριτσάκι εξαφανίστηκε από το χωριό Μυρτιά, χθες το βράδυ και εντοπίστηκε πεταμένο σε ένα χωράφι με εμφανή τραύματα από μαχαίρι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας "από τους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Πύργου στο πλαίσιο της διερεύνησης υπ΄θεσης εξαφάνισης 11χρονης στην Ηλεία, συνελήφθη 37χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της ανήλικης.

Η σορός της ανήλικης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε αγροτική περιοχή στο Καταράχι Ηλείας".

Υπενθυμίζεται πως στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert είχε προχωρήσει το Χαμόγελο του Παιδιού.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

Το "Χαμόγελο του Παιδιού" ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της σήμερα, 10/06, και άμεσα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, καθώς συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Η Βασιλική Νικολοπούλου έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,50 εκατοστά και κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκό φόρεμα και λευκές παντόφλες.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.