Συμμαχία τουρκόφιλου DEB με φιλοσκοπιανούς ψευτομακεδόνες: Κατεβάζουν κοινό ευρωψηφοδέλτιο!Το φιλότουρκο κόμμα DEB ή ΚΙΕΦ (Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας) που μιλά για Τούρκους και Δυτική Θράκη αποφάσισε να κατεβάσει στο ευρωψηφοδέλτιό του και όσους φιλοσκοπιανούς δηλώνουν “Μακεδόνες” στην Ελλάδα και ανήκουν στο… “Ουράνιο Τόξο”.

Χωρίς κανένα πρόβλημα μετά την εξασφάλιση του “οκ” από τον Άρειο Πάγο για να κατέλθει ως ελληνικό κόμμα στις Ευρεκλογές τώρα το DEB-ΚΙΕΦ κάνει προεκλογική εκστρατεία και στην …Έδεσσα για να αλιεύσει ψήφους από το ακροατήριο του «Ουράνιου Τόξου» σε μια προσπάθεια να εμφανισθεί ως ο εκπρόσωπος «Εθνικών μειονοτήτων» στην Ελλάδα! 

Το ΚΙΕΦ το οποίο προωθεί τον τουρκισμό στην Θράκη αν και η μειονότητα είναι μουσουλμανική υποστηρίζοντας ότι προωθεί τα αιτήματα της «τουρκικής μειονότητας» και εδώ και καιρό με παρασκηνιακές διαβουλεύσεις είχε έρθει σε επαφή με τους φιλοσκοπιανούς στην δυτική Μακεδονία που υποστηρίζουν ότι ανήκουν σε «μακεδονική μειονότητα» ώστε να υπάρξει κοινή κάθοδος στις εκλογές.

Επίσημα δεν ευοδώθηκαν αυτές οι προσπάθειες αλλά το ΚΙΕΦ συμπεριέλαβε στην λίστα των υποψηφίων του για τις ευρωεκλογές την Ευγενία Νατσουλίδου της «Μακεδονικής Κίνησης Προώθησης της μητρικής γλώσσας Κρστε Μισιρκοβ»!

Η σχέση του ΚΙΕΦ με την κ. Νατσουλιδου έχει ξεκινήσει μήνες πριν καθώς πέρυσι είχε παραστεί ως ομιλήτρια στην εκδήλωση για την επέτειο θανάτου του Σαδικ Αχμετ καταθέτοντας και στεφάνι στον τάφο του.

Σε ανάρτηση του το ΚΙΕΦ γνωστοποιεί την επίσκεψη του στην Έδεσσα που ενημερώθηκε όπως αναφέρεται για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η «μακεδονική μειονότητα» στην Ελλάδα.

Και επισημαίνεται ότι η συνεργασία αυτή με τα «μέλη των υπερασπιστών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της μακεδονικής μειονότητας, οι οποίοι αγωνίζονται για το δίκαιο και τα δικαιώματα τους όπως και η τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης».

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.


Πάντως δημιουργεί ερωτηματικά το γεγονός ότι Κόμμα το οποίο κατέρχεται τις εκλογές επικαλείται την ύπαρξη «τουρκικής μειονότητας» κατά παράβαση των προβλέψεων της Συνθήκης της Λωζάννης, αλλά και «μακεδονικής μειονότητας» η οποία ζει μόνο στα μυαλά των Σκοπιανών.


Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν υπάρξει συνεχή δημοσιεύματα και στα κρατικά ΜΜΕ της Τουρκίας που προβάλουν με κάθε τροπο τα προβλήματα της «τουρκικής μειονότητας» της Θράκης ώστε να αποτυπώνονται τα ζητήματα που θέτει σε επίσημο επίπεδο ο τούρκος πρόεδρος Τ. Ερντογαν αλλά και ως μήνυμα στήριξης στο ΚΙΕΦ.

Στο πλαίσιο τέτοιων παράλληλων «δράσεων» στο Πανεπιστήμιο της Ραιδεστού η Ενωση Πανεπιστημίων Θράκης οργανώνει εκδήλωση για την «θρησκευτική ελευθερία στην Βουλγαρία και στην Ελλάδα» με ομιλητές τους ψευδομουφτήδες Κομοτηνής και Ξάνθης Ιμπραήμ Σεριφ και Μουσταφά Τράμπα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.