Εμπρησμός στο δάσος Χαϊδαρίου , κοντα στην περιφεριακή Αιγάλεω , σύλληψη Τούρκου ομολόγησε τον εμπρησμό


ΣΣ, ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ  ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ,ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΕΙΧΑΝ ΚΟΨΕΙ  ΔΕΝΤΡΑ  , ΞΕΡΟΧΟΡΤΑ ΕΙΧΑΝ ΑΦΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΟΡΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΑΡΙΑ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΚΟΥΣΙΑ Η ΕΚΟΥΣΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΗΗ ΕΜΠΡΗΣΜΟ,,

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΑΝΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΠΗΚΟΟΥ, 

ΓΙΑΤΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ;;έτσι μας απατήσαν

 τελικό εμείς γίναμε τούρκοι πρώτα απο τους υπευθύνους της ανευθυνότητας και το επιβεβαιώνει και ο τουρκικος εμπρησμος

ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ!

Συναγερμός στην Πυροσβεστική για πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιφερειακή Αιγάλεω.

Η κινητοποίηση των δυνάμεων είναι μεγάλη. Συνολικά επιχειρούν 43 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων και εννέα οχήματα ενώ από άερος επιχειρεί ένα ελικόπτερο.

Παράλληλα συνδράμουν οχήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

#Πυρκαγιά σε δασική έκταση, στην περιφερειακή #Αιγάλεω, στον Ασπρόπυργο Αττικής. Κινητοποιήθηκαν 43 #πυροσβέστες, με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 9 οχήματα και 1 E/Π. Συνδρομή από υδροφόρες O.T.A.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) May 26, 2024

Στη σύλληψη του υπαίτιου εμπρηστή για τη φωτιά που ξέσπασε στο όρος Αιγάλεω προχώρησαν οι Αρχές, σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργού Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια.


Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας ανέφερε πως πρόκειται για Τούρκο υπήκοο, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.


«Τρεις φορές αυτό τον μήνα εκδηλώθηκαν πυρκαγιες στο όρος Αιγάλεω. Και τις τρεις οι πυροσβεστικές δυνάμεις πρόλαβαν τη φωτιά πριν επεκταθεί. Σήμερα όμως συνελήφθη ο υπαίτιος εμπρηστής, Τούρκος υπήκοος, που ομολόγησε την εγκληματική του πράξη. Θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη βάσει του νέου νόμου. Το έχουμε πει πολλές φορές: Με τους εμπρηστές θα είμαστε αμείλικτοι» τόνισε στην ανάρτησή του ο κ. Κικίλιας.


Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.