Μήνυμα Δένδια για τον αναθεωρητισμό της Τουρκίας έναντι της Ελλάδας
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, στρατηγό Δημήτριο Χούπη, και τον αρχηγό ΓΕΣ, αντιστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη, παρέστη την Τρίτη στην Κέρκυρα στις εκδηλώσεις για την 160ή επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα. Ο Νίκος Δένδιας αναφέρθηκε στις τουρκικές προκλήσεις και αμφισβητήσεις των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, και δήλωσε:

«Στον εγγύς μας ορίζοντα, την στιγμή που σήμερα πανηγυρίζουμε την Ένωση, διεξάγονται δύο πόλεμοι. Όσο και αν τα νερά στο Αιγαίο είναι ήρεμα, απέναντί μας αντιμετωπίζουμε ένα σαφή αναθεωρητισμό».

«Στα διδάγματα που μπορούμε να έχουμε και να χρησιμοποιήσουμε είναι ότι, δυστυχώς, όπως ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας έχω την ευκαιρία συχνά να επαναλαμβάνω, δεν έχουμε την ευτυχία της εθνικής ασφάλειας στην περιοχή γύρω από τα σύνορά μας» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Δένδιας.

Ο κ. Δένδιας παρακολούθησε την Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος, την οποία τέλεσε ο Μητροπολίτης Κέρκυρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ.κ. Νεκτάριος.

Ακολούθησε εκδήλωση για την επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων στο εσωτερικό Περιστύλιο του Ανακτόρου του Αρχαγγέλου Μιχαήλ και Αγίου Γεωργίου.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.