Ο Κ.Μητσοτάκης επισκέθηκε την Μονή Δαφνίου και τον Διομήδειο Βοτανικό Κήπο


Από όπου περνάει ο Κ.Μητσοτάκης όλο και κάτι αρνητικό-κακό συμβαίνει..Πήγε στην Μονή Δαφνίου και στο εκεί δάσσς και στον Βοτανικό κήπο,,,.υπήρχε  η πηγή και ο ναός της Άρτεμης .ήδη η πηγή μπαζωθηκε την περασμένη βδομάδα και είχε πουλιά τα οποία έφυγαν λόγο έλλειψη νερο,,πάει το δάσος θα καεί και το σπήλαιο του Πανός 

Πάει να δει τι εχει απομείνει γιανα το ξεπουλήσει-Σιγά σιγά αποψιλώνεται το δάσος ...γίνεται προέκταση εστιατορίων και καφετεριών

Τη Μονή Δαφνίου και τον Διομήδειο Βοτανικό Κήπο επισκέφθηκε σήμερα το πρωί (9/5) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των περιοδειών του εντός και εκτός Αττικής, επιχειρώντας την επικοινωνία με τους πολίτες ενόψει της προεκλογικής περιόδου.

Ο πρωθυπουργός ξεκίνησε σήμερα από τη Δυτική Αττική και το Χαιδάρι ένα πυκνό πρόγραμμα περιοδειών το οποίο και θα συνεχιστεί αύριο το πρωί στη Χίο και το Σάββατο απόγευμα στην Χαλκίδα.

Το πρωί της Πέμπτης ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Δαφνίου όπου τον υποδέχθηκε η Υπουργός Πολιτισμού κα. Λίνα Μενδώνη μαζί με τη Διευθύντρια της Μονής και την Προϊσταμένη του τμήματος Βυζαντινών Αρχαιοτήτων.

Ξεναγήθηκε στο καθολικό της μονής ένα από τα πιο σημαντικά βυζαντινά μνημεία λόγω των εξαιρετικών ψηφιδωτών που κοσμούν τους τοίχους του και ενημερώθηκε για τις εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε και για την αποκατάσταση του βόρειου περιβόλου, που αποτελεί ένα έργο από ευρωπαϊκά κονδύλια δεύτερης φάσης. Από το 1990 το μνημείο περιλαμβάνεται στον κατάλογο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Unesco.

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε και τον Βοτανικό κήπο Διομήδους στο Χαϊδάρι όπου ξεναγήθηκε και ενημερώθηκε για τις δράσεις του καθώς στόχο έχει την εκπαίδευση στη περιβαλλοντική συνείδηση και στην προστασία των δασών, ενώ εξυπηρετεί και ερευνητικές μελέτες, με εκατοντάδες φοιτητές από όλο τον κόσμο να τον επισκέπτονται κάθε χρόνο.

Ο πρωθυπουργός θα ακολουθήσει ένα προεκλογικό πρόγραμμα 4 εβδομάδων μέχρι τις 9 Ιουνίου με επισκέψεις σε όλη τη χώρα και με μια προεκλογική καμπάνια που θα ξετυλίγεται εβδομάδα με την εβδομάδα. Στόχος να καλύψει και τις 13 περιφέρειες της χώρας μέσα στις επόμενες 30 ημέρες με τα διλήμματα να τίθενται από τον ίδιο: το θέμα της πολιτικής σταθερότητας και ο πήχης των ευρωεκλογών.


Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.