Ο αγαπημένος καλλιτέχνης Δημήτρης Σταρόβας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.Εμφανώς συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια ήταν ο αγαπημένος καλλιτέχνης Δημήτρης Σταρόβας που βγήκε από το νοσοκομείο μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης νοσηλευόταν για ημέρες στο Τζάνειο Νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη και πλέον πήρΔε τον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι του.

Οι φωτογράφοι και οι κάμερες απαθανάτισαν φανερά συγκινημένο τον Δημήτρη Σταρόβα ενώ έφευγε από το νοσοκομείο για το σπίτι του ύστερα από την πολυήμερη νοσηλεία του.

Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του ο Δημήτρης Σταρόβας υπέστη και επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής.

Πώς είναι η υγεία του Δημήτρη Σταρόβα

Η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη μίλησε νωρίτερα στο «Πάμε Δανάη» για την εξέλιξη της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα.

«Ο Δημήτρης είναι πολύ αγαπητός και αυτό φάνηκε πολύ το τελευταίο διάστημα. Ο κόσμος τον αγαπάει και τον θαυμάζει και τον νοιάζεται. Όχι απλώς ρωτάει, αλλά νοιάζεται και αυτό έχει σημασία. Ευτυχώς τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλά. Σήμερα θα πάρει εξιτήριο με τις οδηγίες που θα του δώσουν. Οι γιατροί το πάλεψαν πολύ, δεν είναι εύκολα τα επεισόδια αυτά, το πάλεψε πολύ ο ίδιος και το παλεύει, θα πάει στο σπίτι του και μετά θα κάνει τα σχέδιά του και θα επιστρέψει κοντά μας», είπε αρχικά η κ. Παγώνη.

Και συμπλήρωσε: «Μακάρι όλος ο κόσμος που βρίσκεται στα νοσοκομεία, να παίρνει εξιτήριο και να πηγαίνει καλά σπίτι του, αυτό έχει σημασία. Θα πάρει σαφείς οδηγίες και από τις 2 ομάδες γιατρών ο Δημήτρης Σταρόβας για το τι θα κάνει για ένα διάστημα και τα πράγματα θα πάνε καλά».


Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.