Μελόνι: «Πρόεδρε ντε Λούκα, είμαι εκείνη η μ@…κω, η Μελόνι, πώς είστε;».


 Μελόνι: «Πρόεδρε ντε Λούκα, είμαι εκείνη η μ@…κω, η Μελόνι, πώς είστε;».

Η εκδίκηση είναι γένους θυληκού και όταν μάλιστα έρχεται από γυναίκα είναι καυτή. Και μάλλον κάτι ξέρει η Ιταλίδα Πρωθυπουργός, Τζόρτζια Μελόνι που την «έπεσε» στα ίσια στον πρόεδρο της περιφέρειας Καμπανίας, Βιντσέντσο ντε Λούκα, ο οποίος  πριν από τρεις μήνες την είχε «στολίσει» με διάφορα κοσμητικά επίθετα και την είχε αποκαλέσει «μ@λ@κω}.

Στις 16 Φεβρουαρίου, η Πρωθυπουργός είχε ασκήσει κριτική στον περιφερειάρχη της Καμπανίας, επειδή είχε ηγηθεί διαδήλωσης δημάρχων νότιων αστικών κέντρων της χώρας έξω από το κοινοβούλιο κατά σχεδίων της κυβέρνησης, που θα διευρύνουν το χάσμα μεταξύ Βορρά – Νότου στη χώρα. Ενώ ο Βιντσέντσο ντε Λούκα βρισκόταν στους διαδρόμους της ιταλικής Βουλής, την αποκάλεσε «μ@….κω», επειδή η ίδια τον είχε συμβουλεύσει να «δουλεύει αντί να διαδηλώνει».

Χθες Τρίτη  κατά τη διάρκεια  παρουσίασης του έργου καθαρισμού και αποκατάστασης της υποβαθμισμένης περιοχής του Καϊβάνο, στα περίχωρα της Νάπολης, η Μελόνι πήγε να χαιρετήσει τους επισήμους, μεταξύ αυτών και τον ντε Λούκα, στον οποίο είπε: «Πρόεδρε ντε Λούκα, είμαι εκείνη η μ@…κω, η Μελόνι, πώς είστε;».


Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.