Άμεση λύση στο πρόβλημα με το ακατάλληλο δημοτικό σχολείο του Ζωγράφου ζητούν οι γονείς των μαθητών


Άμεση λύση στο πρόβλημα με το ακατάλληλο δημοτικό σχολείο του Ζωγράφου ζητούν οι γονείς των μαθητών

Τον Γολγοθά που περνούν εδώ και δύο μήνες 430 παιδιά και οι οικογένειές τους, μετά το λουκέτο που μπήκε στο κτήριο όπου στεγάζονται το 5ο και το 6ο Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου, λόγω προβλημάτων στατικής επάρκειας, περιγράφουν στην κάμερα της «Ζούγκλας» γονείς και μέλη της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής.

Σημειώνεται πως το σχολικό κτήριο έκλεισε την Παρασκευή 15 Μάρτη αλλά όπως αναφέρουν οι γονείς  μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει χειροπιαστός σχεδιασμός σχετικά με την επιστροφή στην ομαλή και εύρυθμη λειτουργία των δύο Δημοτικών σχολείων.

Παρόλο που βρέθηκαν κάποιες άλλες αίθουσες σε άλλα κτήρια, αυτό δεν εξυπηρετεί διότι αφενός υπάρχει διάσπαση και δεν μπορεί να λειτουργήσουν σωστά τα τμήματα ενώ δυσκολεύονται πολύ και οι γονείς στις μεταφορές.

Οι γονείς διεκδικούν με συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες  την  λύση του προβλήματος και την εξασφάλιση έκτακτης χρηματοδότησης /αποπεράτωση εργασιών με κατεπείγουσες διαδικασίες, προκειμένου να λειτουργήσει με ασφάλεια το σχολικό κτήριο από τον Σεπτέμβριο του 2024, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

zougla.gr.Φωτορεπορτάζ: Νίκος Χριστοφάκης 

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.