Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Συνελήφθη ο σύζυγος της 40χρονης – Τη δολοφόνησε με τουλάχιστον 10 μαχαιριές


Συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης ο εν διαστάσει σύζυγος της 40χρονης γυναίκας για τη δολοφονία της στη μέση του δρόμου στο Μενίδι.

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας της 40χρονης που βρέθηκε νεκρή στο Μενίδι. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες  το θύμα πριν από λίγες ημέρες είχε κάνει μήνυση στον πρώην σύζυγό της, Ντανάι Εντουάρτ για ενδοοικογενειακή βία, σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση.

Ειδικότερα, ο σύζυγός της και φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της 40χρονης Ενκελέιντα είχε συλληφθεί από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης για επίθεση εναντίον του θύματος και της κόρης τους. Μάλιστα, όπως ανέφερε το θύμα στη μήνυση που υποβλήθηκε στις 7 Μαΐου, ο πρώην σύζυγός της την έπιασε από το λαιμό, της γύρισε το χέρι, την εξύβρισε και την απείλησε. Στο σημείο που έγινε το περιστατικό, στην οδό Σωκράτους 114 και Πάρνηθος στο Μενίδι, παρούσα ήταν και η κόρη του θύματος και του φερόμενου ως δράστη, η οποία δέχθηκε και η ίδια επίθεση από τον πατέρα της.

Μάλιστα, και οι δύο γυναίκες, μάνα και κόρη επιβεβαίωσαν στους αστυνομικούς ότι παρόμοιες επιθέσεις είχαν δεχθεί και στο παρελθόν από τον 50χρονο Ντανάι Έντουαρτ. Αποκλειστικές πληροφορίες της «Ζούγκλας» αναφέρουν ότι στο θύμα είχε προταθεί «ηθική συμπαράσταση» και να μεταφερθεί σε δομή φιλοξενίας. Επίσης, και στις δύο γυναίκες χορηγήθηκε panic button το οποίο το θύμα αποδέχθηκε, χωρίς ωστόσο να προλάβει να το ενεργοποιήσει, ενώ η κόρη της το αρνήθηκε.

Να σημειωθεί ότι ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας αύριο επρόκειτο να δικαστεί για την επίθεση στην πρώην γυναίκα του και την κόρη του.

Το θύμα είχε καταθέσει ξανά μήνυση στις 3 Απριλίου του 2023 κατά του πρώην συζύγου της. Τον Σεπτέμβρη του 2022 είχε υποβάλει δεύτερη μήνυση για ενδοοικογενειακή βία και τότε ο σύζυγός της είχε συλληφθεί και οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε δικαστική απόφαση το ζευγάρι να μην μένει κάτω από την ίδια στέγη αλλά το θύμα φέρεται να το είχε επιτρέψει, καθώς η 40χρονη είχε δεχθεί να επιστρέψει ο σύζυγός της στο σπίτι τους από το 2018.

Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα της άτυχης γυναίκας εντόπισε περαστικός στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους γύρω στις 06:00 το πρωί της Πέμπτης (16/5) με νεότερες πληροφορίες να αναφέρουν πως βρέθηκε με το  μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά.

Η 40χρονη φαίνεται να κατευθυνόταν προς τη δουλειά της, με τον δράστη να της είχε στήσει καρτέρι. Τη μαχαίρωσε στην κοιλιά κι εξαφανίστηκε. Δίπλα της βρέθηκε η τσάντα με τα πράγματά της.

Παράλληλα, oι αστυνομικοί ψάχνουν κάμερες ασφαλείας στην περιοχή αλλά και αν υπάρχει κάποιος αυτόπτης μάρτυρας ώστε να λάβουν περισσότερα στοιχεία σχετικά με τον θάνατο της γυναίκας.


Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.