O Γ,Στουρναρας της τράπεζας Ελλάδος ζητά να επαναξιολογηθούν τα κριτήρια χορήγησης των επιδομάτων και οι φοροαπαλλαγές..


O Γ,Στουρναρας της τράπεζας Ελλάδος ζητά να επαναξιολογηθούν τα κριτήρια χορήγησης των επιδομάτων και οι φοροαπαλλαγές..

 Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΕΧΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ έκρουσε τον κώδωνα για τα επιδόματα  που πρέπει να μειωθούν στο ελάχιστο και από κόσκινο οι φοροαπαλλαγές ,,

είπε ότι θααα μειωθεί ο πληθωρισμούς κατά το 2,8% .

..αλήθεια δεν ξερω πως μετράνε τον πληθωρισμο πλέον αλλα  κατι δεν πάει καλιά όταν τα πράγματα έχουν αύξηση απο προπερυσινή 120% να λενε για 2,8 η οικονομια τελικα τοσο πολυ εχει αλλαξει τους τυπους ευρεσεων σταθερων αλλα η τσέπη του κόσμου το καταλαβαίνει κανονικοτατα 

θα μειώσει λεει και η Ευρωπαϊκή τράπεζα τα επιτόκια ,,

Φυσικα κουβεντα γιατι εδω στην Ελλαδα των καταθεσεωννα  εχει τέτοια τεραστία διαφορά με των αναλήψεων και οι τράπεζες πραγματικά έχουν τεραστία κέρδη των 7 δις,,,,

ετήσιά ώστε να μην φορολογούνται???χρημα πουλανε ,,κανονιά αγοροπωλησίες κάνουν 

Η Τραπέζα της Ελλάδας (ζητά επιτακτικά  από την κυβέρνηση να επαναξιολογηθούν τα κριτήρια χορήγησης των επιδομάτων και οι φοροαπαλλαγές, καθώς όπως αναφέρει το κόστος έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια.

Η έκθεση της ΤτΕ, η πρακτική χορήγησης επιδομάτων με βάση και μόνο τα δηλωθέντα εισοδήματα υποδηλώνει ότι οι δαπάνες αυτές διαχέονται σε ευρύτερα εισοδηματικά στρώματα και δεν καταλήγουν στοχευμένα στους πραγματικά μη έχοντες.

Από «κόσκινο» και οι φοροαπαλλαγές

Επαναξιολόγηση των υφιστάμενων φοροαπαλλαγών ως προς την κοινωνική τους χρησιμότητα και στόχευση, ζητά η Τράπεζα της Ελλάδος στην ετήσια της έκθεση που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα, αναφέροντας πως με τον τρόπο αυτό θα μπορούσε να επέλθει περαιτέρω ενίσχυση και διασφάλιση της δημοσιονομικής βιωσιμότητας.

Η εκθεση συνεχιζεται λεγοντας «Μια τέτοια προσέγγιση, συνδυαστικά με την αύξηση των ελέγχων ως προς τη χρήση των φοροαπαλλαγών, θα ενίσχυε τη φορολογική δικαιοσύνη, ενώ παράλληλα θα μπορούσε να οδηγήσει σε αύξηση των φορολογικών εσόδων», τονίζεται στην έκθεση.


Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.