Μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα για τα Τέμπη-"""Δεν ξεχνάμε τίποτα"""
Τιμωρία όλων των υπευθύνων απαιτούν οι συγκεντρωμένοι, ενώ λαμβάνει χώρα στη Βουλή η συζήτηση για πρόταση δυσπιστίας

Πολυπληθής συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή έξω από τη Βουλή από οργανώσεις και κόμματα της Αριστεράς, ενώ συνεχίζεται η συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Το κάλεσμα ήταν για τις 19:00 έξω από το κτήριο του ελληνικού Κοινοβουλίου και έχει στόχο να μην ξεχαστεί η τραγωδία στα Τέμπη.

«Οι εξεταστικές επιτροπές δεν αρκούν, η πραγματική απονομή Δικαιοσύνης χρειάζεται την πίεση του λαού, των εργαζομένων και της νεολαίας. Θα είμαστε στους δρόμους δείχνοντας ότι το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα ξεχαστεί. Οι ζωές μας πάνω από τα κέρδη τους, καμιά συγκάλυψη πολιτικών και ποινικών ευθυνών των υπευθύνων», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση για την συγκέντρωση.

Παράλληλα, προστίθεται: «Να τιμωρηθούν όλοι οι υπεύθυνοι, άρση ασυλίας Καραμανλή και όλων των εμπλεκόμενων πολιτικών προσώπων, επανεθνικοποίηση των σιδηροδρόμων χωρίς αποζημίωση και με κοινωνικό δημοκρατικό έλεγχο, αγώνας για την ήττα της κυβέρνησης και των πολιτικών της».

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.