«Γελοιότητες» οι υπογραφές στο ψήφισμα Καρυστιανού κατά τον Άρη Πορτοσάλτε


«Γελοιότητες» κατά τον Άρη Πορτοσάλτε που παραπέμπουν σε «μπανανία» το σχεδόν 1,5 υπογραφές στο ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού!!! Είναι η γνωστή «άμυνα» σε κάθε τι που ξεφεύγει απ΄ αυτό που οι κυβερνήσεις και οι εξουσίες θεωρούν κανονικό! Κατά την άποψη τους κανονικό…Το μποϋκοτάζ σε προϊόντα ήταν πάντα …λαϊκισμός, μάλλον γιατί αφορούσε διαφημιζόμενες εταιρείες σε μέσα ενημέρωσης. Κάθε είδους δημοψήφισμα είναι…πρόκληση και δεν πρέπει να ακούγεται ούτε καν η λέξη. Ειδικά μετά το 2015 που ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε και δικαιολογία στους ιεροκήρυκες της δήθεν κανονικότητας.

Η μόνη αγωνία που έχουν είναι να μην χαθεί η εξουσία. Ειχε ακουστεί προεκλογικά σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι θα ήταν «κρίμα να χάσει ο Μητσοτάκης την εξουσία, εξαιτίας ενός κωλοτρένου»… Έρχονται πάλι εκλογές και φαίνεται ότι οι ανησυχίες φουντώνουν ξανά…

Κατά τον Άρη Πορτοσάλτε διακατεχόμαστε από μία ψύχωση με τα Τέμπη! Το να έχουν χαθεί 57 ψυχές τόσο άδικα θα δικαιολογούσε ακόμη και την ψύχωση. Αυτό που υπάρχει είναι οργή και ντροπή για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι νεκροί ,αλλά και οι άνθρωποι που έμειεναν πίσω.


Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.