Νέο κόμμα ίδρυσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, Η ανακοίνωση του από τον Έβρο,,,και το όνομα αυτού"""Δημοκράτες"""
Με βίντεο από τον Έβρο ανακοίνωσε το νέο κόμμα του με την ονομασία «Δημοκράτες» ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος προσδιόρισε το κόμμα του ως «πατριωτικό, λαϊκό, πολιτικά φιλελεύθερο, μεταρρυθμιστικό, εκσυγχρονιστικό, ψηφιακό, πολυσυλλεκτικό». Τα χρώματα του κόμματος είναι το μπλε και το κόκκινο ενώ σύμβολό τους είναι ένας μπλε και κόκκινος κύκλος που αποτελεί, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «σύμβολο ζωής, ενότητας και πολλαπλότητας».

«Εμείς οι Δημοκράτες ξεκινάμε τον αγώνα με δυναμισμό, με μετριοπάθεια, με κοινή λογική»

Στο βίντεο επισημαίνει ότι «είμαστε Έλληνες στην Ενωμένη Ευρώπη και θα δώσουμε κι εκεί όλες τις μάχες για την πατρίδα μας, για την Ευρωπαϊκή Ένωση, για την Ευρώπη των πολιτών. Δεν ξεκινάμε από τον Έβρο τυχαία. Βρίσκομαι στα σύνορα για να στείλω μήνυμα από ένα μετερίζι που οι Έλληνες φυλάμε Θερμοπύλες, που αποκρούσαμε πρόσφατα το 2020 απόπειρα εισβολής. Ένα μήνυμα φεύγει από εδώ και πηγαίνει σε όλους τους Ευρωπαίους: μόνο ενωμένοι και ασφαλείς θα αγωνιστούμε για την αναγέννηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης» είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ακολούθως πρόσθεσε κάλεσε τους πολίτες να παλέψουν «για την καλύτερη Ελλάδα που έχουμε μέσα μας», επισημαίνοντας πως «εμείς οι Δημοκράτες ξεκινάμε τον αγώνα με δυναμισμό, με μετριοπάθεια, με κοινή λογική».

Η διαδικτυακή διεύθυνση του κόμματος είναι www.dimokrates.net.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.