Νέο ατύχημα με αεροπλάνα σε αεροδρόμιο της Ιαπωνίας με σύγκρουση δύο, ζημιές στα φτερά τους!!Δύο αεροπλάνα συγκρούστηκαν στο αεροδρόμιο Itami της Οσάκα το πρωί της Πέμπτης.

Συγκεκριμένα, συγκρούστηκαν τα φτερά των δύο αεροσκαφών της All Nippon Airways, ενώ βρίσκονταν στον αεροδιάδρομο με αποτέλεσμα να ακυρωθούν άμεσα δέκα πτήσεις που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν τις επόμενες ώρες.

Πόσα άτομα ήταν στο αεροπλάνο

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, το ένα αεροσκάφος, το οποίο μετέφερε 69 επιβάτες και 4 μέλη πληρώματος, ετοιμαζόταν για απογείωση, όταν το δεξί φτερό του συγκρούστηκε με το αντίστοιχο ενός ενός άλλου αεροσκάφους της ίδιας εταιρείας, με 65 επιβάτες και 4 μέλη πληρώματος, το οποίο μόλις είχε προσγειωθεί.

Η All Nippon Airways ξεκίνησε αμέσως έρευνες για τα αίτια της σύγκρουσης και διαβεβαίωσε ότι θα συνεργαστεί στενά με τις αρχές του αεροδρομίου κατά τη διάρκεια της έρευνας. Οι επιβάτες των οποίων η πτήση ακυρώθηκε λόγω του συμβάντος, φιλοξενήθηκαν σε εναλλακτικές διαδρομές για να ελαχιστοποιηθεί η αναστάτωση στα ταξιδιωτικά τους σχέδια.

Τι ανέφερε ο εκπρόσωπος των αεροδρομίων

«Τα άκρα των πτερυγίων των δύο επιβατικών αεροσκαφών συγκρούστηκαν μεταξύ τους», δήλωσε ένας αερολιμενάρχης. Συμφωνα με πληροφορίες κανένας από τους επιβάτες δεν τραυματίστηκε.


Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.