Αγρότες - Στα μπλόκα οι αποφάσεις-Δεν ικανοποιήθηκαν τα αιτήματα


Αγρότες - Στα μπλόκα οι αποφάσεις-Δεν ικανοποιήθηκαν  τα αιτήματα 

Οι αγρότες κατά την έξοδό τους από το Μαξίμου μετά τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό

Την πρόθεσή τους να συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι την πλήρη ικανοποίηση των αιτημάτων τους εξέφρασε ο εκπρόσωπος των αγροτών, Ρίζος Μαρούδας, αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου

Όπως είπε δεν ικανοποιήθηκε το σύνολο των αιτημάτων τους. «Θα επιστρέψουμε στα μπλόκα και εκεί θα πάρουμε τις αποφάσεις» είπε ο κ. Μαρούδας προσθέτοντας ότι κατά την άποψή τους ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί.

«Θέσαμε στο ανώτατο δυνατό επίπεδο τα αιτήματά μας. Δεν έχει ικανοποιηθεί το σύνολο των δίκαιων αιτημάτων μας, θα επιστρεψουμε μπλοκα θα ενημερωθούμε και θα πάρουμε τις αποφάσεις. Πιστευουμε ο αγωνας πρεπει να συνεχιστει για να ικανοποιηθουν αιτηματα», είπε ο κ. Μαρούδας.

Ο αντιπρόεδρος του Πανσερραϊκού Συλλόγου, Γιάννης Παναγής , δήλωσε πως για πρώτη φορα η κοινωνια στέκεται σύσσωμη απέναντι στο βάναυσο σύστημα που πλήττει την πρωτογενή παραγωγή.

 Σε μία διαπραγμάτευση πάντα κάτι κερδίζεις, αλλά εμείς δεν έχουμε κάτι να χάσουμε, πρόσθεσε χαρακτηριστικά. 

Χαρακτήρισε τον διάλογο εποικοδομητικό και ουσιαστικό, αναγνώρισε ότι υπήρξαν δεσμεύσεις από πλευράς κυβέρνησς, ωστόσο όπως είπε τις απαντήσεις θα τις δώσουν όλοι οι αγρότες, παραπέμποντας στα μπλόκα.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.