Έκτακτη είδηση:Έκτακτη σύγκληση της Πολιτικής Γραμματείας την Δευτέρα μετά τις αντιδράσεις για το ερωτηματολόγιο του Στέφανου Κασσελάκη-




Μετά από σχετικό αίτημα 17 στελεχών, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεδριάσει τη Δευτέρα εκτάκτως στις 12 το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα υπήρξαν αντιδράσεις μετά το ερωτηματολόγιο χθες του Στέφανου Κασσελάκη-  αλλά και την επιμονή του σήμερα- που ρωτούσε για αλλαγή στο λογότυπο, το όνομα ακόμα και την πολιτική δομή του κόμματος.

Ήδη σήμερα με δημόσιες τοποθετήσεις τους η Όλγα Γεροβασίλη, ο Χρήστος Σπίρτζης και ο Πάνος Ρήγας έχουν εξαπολύσει τα βέλη τους κατά του Στέφανου Κασσελάκη για το ερωτηματολόγιο, στο οποίο επέμεινε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με σημερινή ανάρτησή του. Ανάρτηση για τις αντιδράσεις έκανε και η Θεοδώρα Τζάκρη, μιλώντας για «φιλοδοξίες αρχηγίσκων» και τονίζοντας ότι «δεν απομένει άλλος χώρος για διαδικαστικές ενστάσεις». 

Ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσουν στο ερωτηματολόγιο για το μέλλον του κόμματος, μέσω ανάρτησης που έκανε στα social media.  Σε αυτό, τα μέλη καλούνται να απαντήσουν αν ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αυτοπροσδιοριστεί ως Κεντροαριστερά ή Αριστερά. Άλλες ερωτήσεις αφορούν αν το κόμμα πρέπει να αλλάξει λογότυπο και όνομα και τι προσδοκούν τα μέλη από το επικείμενο συνέδριο. 

Επίσης, τα μέλη καλούνται να απαντήσουν αν θεωρούν αποτελεσματική την τωρινή δομή του ΣΥΡΙΖΑ, αν θέλουν να δουν ριζικές αλλαγές και τι επιθυμούν να αλλάξει στο κόμμα ο Στέφανος Κασσελάκης. 

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.