Ο ΟΠΕΚΕΠΕ άνοιξε το ΟΣΔΕ του 2023 για τροποποιητικές δηλώσεις

Από τον Ιανουάριο αναμέναμε να ανοίξει το ΟΣΔΕ του 2023 για να γίνουν τροποποιήσεις για τα Οικολογικά Σχήματα.


Τελικά ο ΟΠΕΚΕΠΕ το άνοιξε στα μέσα Φεβρουαρίου και παράλληλα ανακοίνωσε ότι «τηρεί τα χρονοδιαγράμματα», αυτό όμως θα φανεί στις πληρωμές των Οικολογικών Σχημάτων.

Το άνοιγμα του ΟΣΔΕ ο πρόεδρος του Οργανισμού το είχε προαναγγείλει στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ρυζιού, που διοργάνωσε, στη Θεσσαλονίκη, η ΕΔΟΡΕΛ (Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Ελληνικού Ρυζιού).

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ αναφέρει τα εξής:

«Υλοποιώντας το χρονοδιάγραμμα που έχει ανακοινωθεί από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκη, η νέα διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοινώνει ότι άνοιξε στις 15 Φεβρουαρίου η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για τυχόν τροποποιήσεις και διορθώσεις επί της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης (ΕΑΕ) για το έτος 2023.

Παράλληλα έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για το άνοιγμα της αίτησης ΕΑΕ για το έτος 2024 προκειμένου να ανοίξει μέσα στο μήνα Μάρτιο.

Η νέα διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ τηρεί αυστηρά το χρονοδιάγραμμα προτεραιοτήτων που έχει τεθεί, με στόχο πάντα, την εξυπηρέτηση των Ελλήνων παραγωγών και την ανάκτηση της αξιοπιστίας του Οργανισμού».

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.