Καταργείται πλέον και από τα φροντιστήρια και τα κέντρα ξένων γλωσσών,η αργία των Τριών Ιεραρχών!
Με απόφαση της Υπουργείου  Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού δεν ισχύει η αργία των Τριών Ιεραρχών για φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών.

Την απόφαση με την οποία καταργείται η αργία των Τριών Ιεραρχών για τα φροντιστήρια και τα κέντρα ξένων γλωσσών, υπέγραψε η υφυπουργός Παιδείας  Ζέττας Μακρή. Υπενθυμίζεται ότι για τα σχολεία έχει καταργηθεί από το 2020 και τα μαθήματα πραγματοποιούνται κανονικά. Έως τώρα η αργία ίσχυε μόνο για τα φροντιστήρια, που με την συγκεκριμένη απόφαση καταργείται και για αυτά.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας:

Υπεγράφη από την Υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Ζέττα Μ. Μακρή, η με αριθμ. 8778/Ν1/26-01-2024 απόφαση με την οποία τροποποιείται η με αριθμ. 219434/Α5/21.12.2016 (Β΄ 4212) απόφαση με θέμα: «Ημέρες διακοπών και αργιών φροντιστηρίων και κέντρων ξένων γλωσσών».

Με την συγκεκριμένη υπουργική απόφαση καταργείται από το σημείο II του στοιχείου Β. ΑΡΓΙΩΝ μόνο η θρησκευτική γιορτή των Τριών Ιεραρχών για τα φροντιστήρια και τα κέντρα ξένων γλωσσών.

Κατά τα λοιπά ισχύει η ανωτέρω Υπουργική Απόφαση. Η παρούσα απόφαση ισχύει από τη δημοσίευσή της. Η εν λόγω απόφαση έχει σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.