«Ιστορικός συμβιβασμός» του ΚΚΕ στις Ένοπλες Δυνάμεις«Ιστορικός συμβιβασμός» του ΚΚΕ στις Ένοπλες Δυνάμεις

Το ΚΚΕ σε «ιστορικό συμβιβασμό» στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων; Έτσι μαθαίνουμε κι έτσι φάνηκε στη χθεσινή συνεστίαση και στη κοπή της πίτας που οργάνωσε το Τμήμα της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας,στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΣΕΦ η συνεστίαση και η κοπή της πίτας που οργάνωσε το Τμήμα της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας.


Απούσα από την εκδήλωση η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών. Αδιευκρίνιστο αν η απουσία ήταν επιλογή της ΠΟΕΣ, ωστόσο από μόνη της αποτελεί αφορμή για να ειπωθούν ορισμένες αλήθειες, γιατί κάποιοι παθαίνουν «κρίσεις αμνησίας».

•Η ΠΟΕΣ ήταν εκείνη που πάλεψε μόνη, κυνηγημένη αδυσώπητα, μέσα στη θύελλα των μνημονίων και δικαιώθηκε.

•Οι άνθρωποι που δημιούργησαν την ΠΟΕΣ ήταν εκείνοι που κινητοποίησαν πρώτους απ’ όλες τις άλλες επαγγελματικές ομάδες  τους στρατιωτικούς, αξιοποιώντας όλα τα ένδικα μέσα και νικώντας στο ΣτΕ.

•Είναι γνωστά στο ΚΚΕ τα γεγονότα του «χακί συνδικαλισμού». Ποιοι, πως και γιατί εμφανίστηκαν στο χώρο του «στρατιωτικού συνδικαλισμού», ποιους δημοσιογράφους επιχείρησαν να εξοντώσουν με αδυσώπητο δικαστικό κυνηγητό, όπως γνωρίζουν στο ΚΚΕ ποιοι υπηρετούν στο γραφείο του κ. Δένδια και ποιοι όχι.


Για όλα αυτά ήταν πολύ περίεργη η απουσία της ΠΟΕΣ από τη συνεστίαση του ΚΚΕ, το οποίο δεν μας έχει συνηθίσει σε κρίσεις «αμνησίας».

ΥΓ. Πόσοι από τους συνδικαλιστές που παρευρέθηκαν χθες στην κοπή πίτας στο ΣΕΦ, έχουν ασχοληθεί αυτές τις ημέρες με τα όσα αποκαλύψε η ΠΟΕΣ για τις παραιτήσεις στο Πολεμικό Ναυτικό; Οι συνδικαλιστές που υπηρετούν στο γραφείο του κ. Δένδια έχουν κινητοποιηθεί;


ΥΓ 2. Προς τον κ. Δένδια προσωπικά: μια αναπάντητη ερώτηση που είχε καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ στον προκατόχο σας Νίκο Παναγιωτόπουλο θα την απαντήσετε ή θα ακολουθήστε την τακτική της σιωπής.
Militaire News

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.