Ένας «Μπολσεβίκος» κάθε χρόνο τιμά τους νεκρούς μας στα Ίμια, στην περιοχή που χάθηκαν


Ένας «Μπολσεβίκος» κάθε χρόνο τιμά τους νεκρούς μας στα Ίμια, στην περιοχή που χάθηκαν

Μαύρη επέτειος των Ιμίων σήμερα…28 χρόνια από την ημέρα που η κυβέρνηση του κ.Σημίτη επέτρεψε στην Τουρκία να ανοίξει τη σελίδα των γκρίζων ζωνών στο Αιγαίο. Το τίμημα ήταν η απώλεια τριών Αξιωματικών του ΠΝ.

Από τότε τα Ίμια , ελληνικό έδαφος, δεν «δέχονται επισκέπτες»…

Την περίοδο που ήταν ΥΕΘΑ ο Πάνος Καμμένος, πήγαινε κάθε χρόνο τέτοια ημέρα, είτε με ελικόπτερο, είτε με πλοίο του ΠΝ και έριχνε ένα στεφάνι στην περιοχή που έπεσε το ελικόπτερο ΠΝ 21…Δεχόταν κάθε χρόνο επιθέσεις επειδή δεν πήγαίνε πάνω στα Ίμια ,από εκείνους που λίγα χρόνια μετά παρακολουθούσαν αμέριμνοι το Oruc Reis να το …πάιρνει ο αέρας και να κάνει βόλτες επί 82 ημέρες σε ύδατα ελληνικών συμφερόντων! Οι ίδιοι σήμερα πανηγυρίζουν για ένα εξοπλιστικό πρόγραμμα-καρναβάλι που δεν φαίνεται να λύνει τα προβλήματα των ελληνικών ΕΔ…

Ευτυχώς υπάρχει ένας…Μπολσεβίκος που κάθε χρόνο, ειδικά μετά από την αποχώρηση Καμμένου, έχει αναλάβει κάθε χρόνο να πηγαίνει με το ψαροκάϊκό του και να ρίχνει ένα στεφάνι στα νερά που χάθηκαν οι Αξιωματικοί μας. Στη φωτογραφία ο καπετάν Νικόλας «Μπολσεβίκος» όπως είναι το παρατσούκλι του!

Militaire News


Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.