Στις 5 Φεβρουαρίου η δίκη της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού, τα ΜΑΤ έξω από το σπίτι της το οποίο έχασε σε πλειστηριασμό!!

 



Αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη είναι η δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού, μετά από μήνυση που υπέβαλε εναντίον της ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού που ανήκε σε εκείνη αλλά το έχασε μετά από πλειστηριασμό.

Ο εισαγγελέας άσκησε εναντίον της ποινική δίωξη για διατάραξη κοινής ειρήνης και βία κατά υπαλλήλων, με τη δημοσιογράφο να παραπέμπεται στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας ενώπιον του οποίου θα δικαστεί στις 5 Φεβρουαρίου μετά από αναβολή της σημερινής δίκης.

Στο πλευρό της δημοσιογράφου βρέθηκαν σήμερα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων αλληλέγγυοι, οι οποίοι τάσσονται κατά των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας. Ανάμεσά στους συγκεντρωμένους ήταν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Γιάννης Πρωτούλης από το ΚΚΕ.

Σύμφωνα με το συνήγορο της δημοσιογράφου, η διαδικασία μεταβίβασης της κυριότητας του ακινήτου έχει ολοκληρωθεί, περνώντας στα χέρια του νέου ιδιοκτήτη, ωστόσο δεν είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία έξωσης της κ. Κολοβού, που είχε διακοπεί το περασμένο καλοκαίρι.

Όπως υποστήριξε η ίδια σε δήλωσή της, έχασε το σπίτι της για χρέος 45.000 ευρώ, με την τράπεζα να απορρίπτει τις προσπάθειες διακανονισμού του. Τελικώς μετά από δύο άγονους πλειστηριασμούς, το ακίνητο αγοράστηκε έναντι 15.000 ευρώ. Ο νέος ιδιοκτήτης της υπέβαλε μήνυση γιατί συνέχιζε να διαμένει στο σπίτι και η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή της.

Νωρίς το πρωί δυνάμεις των ΜΑΤ, μαζί με δικαστικό επιμελητή μετέβησαν στην περιοχή που βρίσκεται το ακίνητο, προκειμένου να ολοκληρωθεί η έξωση της Ιωάννας Κολοβού από το σπίτι. Η ίδια κατήγγειλε ότι οι αστυνομικές δυνάμεις παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού με πριόνι.

 
Για την κυβέρνηση Μητσοτάκη η υπόθεση της έξωσης με την βία της χαμηλοσυνταξιούχου Ιωάννας Κολοβού από το σπίτι της, μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο «αγκάθι» καθώς οι Έλληνες γνωρίζουν πλέον πως ανά πάσα στιγμή μπορούν να μείνουν άστεγοι και μάλιστα για μικρά χρέη.

Το ζήτημα της έξωσης μίας ανυπεράσπιστης γυναίκας αγγίζει όλους τους Έλληνες γιατί καταλαβαίνουν πόσο εύκολο είναι να βρεθούν στην θέση της.

Ότι αγγίζει την τσέπη του Έλληνα και την ιδιοκτησία του αποτελεί… αιτία πολέμου και αυτό το ξέρουν διαχρονικά όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις.

Το θέμα με την δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού (συνταξιούχος) που για 15 χιλ. ευρώ έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό δεν θα περάσει απαρατήρητο από την κοινωνία γιατί την αφορά άμεσα…

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.