Πέθανε ο εμίρης του Κουβέιτ,σεΐχης Σάουαφ αλ Άχμαντ αλ ΣαμπάχΟ εμίρης του Κουβέιτ,σεΐχης Ναουάφ αλ Άχμαντ Αλ Σαμπάχ απεβίωσε σε ηλικία 86 ετών, μετέδωσε σήμερα η κρατική τηλεόραση.

Νωρίτερα το Reuters είχε μεταδώσει ότι η κρατική τηλεόραση του Κουβέιτ διέκοψε το τακτικό πρόγραμμά της και μετέδιδε στίχους του Κορανίου, κάτι το οποίο μπορεί πιθανόν να έδειχνε ότι πέθανε κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας.
Ο εμίρης του Κουβέιτ, σεΐχης Ναουάφ αλ Άχμαντ Αλ Σαμπάχ είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στα τέλη Νοεμβρίου λόγω έκτακτων ιατρικών λόγων.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.