Πράγα...επιθεση με 11 νεκρούς μεχρι στιγμης και 30 τραυματίες


 Πράγα...επιθεση  με 11 νεκρούς μέχρι στιγμής και 30 τραυματίες

 Ανακοίνωθηκε απο τα  δημόσια ΜΜΕ  της Τσεχίας πως έντεκα ειναι οι νεκροί (συμπεριλαμβανομένου του δράστη) και τριάντα τραυματίες από την επίθεση με πολεμικό όπλο στη Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Κάρολος στο κέντρο της Πράγας. 

Μετά από αστυνομική επιχείρηση εξουδετερώθηκε ο δράστης του οποίου τα κίνητρα παραμένουν άγνωστα μέχρι αυτή τη στιγμή. 

Προηγουμένως οι αστυνομικές αρχές καθώς και το υπουργείο Εσωτερικών καλούσαν τους πολίτες να ακολουθήσουν τις οδηγίες της αστυνομίας και να απομακρυνθούν το συντομότερο δυνατόν από το σημείο της επίθεσης

. Λίγο αργότερα ο πρωθυπουργός της χώρας ακύρωνε όλες τους τις υποχρεώσεις για να επιστρέψει στην πρωτεύουσα ενώ το υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωνε πως η επίθεση πραγματοποιήθηκε από έναν και  μόνο δράστη.

Οι υπηρεσίες ασφαλείας ανακοίνωσαν πως υπάρχουν 9 βαριά τραυματίες και πως είναι πιθανόν ο αριθμός των νεκρών να αυξηθεί.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.