Βύθιση ρυμουλκού έπειτα από σύγκρουση με τάνκερ στην Διώρυγα του Σουέζ!!Αγνιοούνται τα μέλη του πληρώματος!!

.
 

Αδιευκρίνιστο παραμένει το αν έχουν προκληθεί προβλήματα στη λειτουργία της διώρυγας

Η αρχή διαχείρισης της Διώρυγας του Σουέζ, ανακοίνωσε σήμερα πως ένα ρυμουλκό πλοίο με επτά επιβαίνοντες, βυθίστηκε στη Διώρυγα μετά από τη σύγκρουση με ένα LNG πλοίο μεταφοράς φυσικού αερίου με σημαία Νότιας Κορέας.

Στην ανακοίνωση, δεν διευκρινίστηκε αν υπάρχουν προβλήματα στη λειτουργία της διώρυγας από τη βύθιση του ρυμουλκού.

Επτά άνθρωποι επέβαιναν στο ρυμουλκό «Fahd», ανέφερε ο επικεφαλής της αρχής της διώρυγας Οσάμα Ράμπιε σε δήλωσή του, προσθέτοντας ότι οι εργασίες διάσωσης βρίσκονται σε εξέλιξη με την αποστολή γερανού για την ανέλκυση του βυθισμένου σκάφους.Ο Ράμπιε δήλωσε ότι η σύγκρουση συνέβη ενώ το LPG τάνκερ «Chinagas Legend» βρισκόταν στην περιοχή Ballah, κατευθυνόμενο νότια στο ταξίδι του από τη Σιγκαπούρη προς τις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Το τάνκερ περιμένει επί του παρόντος στο Πορτ Σάιντ μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών που σχετίζονται με το ατύχημα», δήλωσε ο Ράμπιε.

Το δεξαμενόπλοιο μεταφοράς υγροποιημένου αερίου «Chinagas Legend» έχει μήκος 230 μέτρα, πλάτος 36 μέτρα, βύθισμα 8 μέτρα και συνολικό βάρος 52.000 τόνους και προς ώρας περιμένει στο Πορτ Σάιντ μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες που σχετίζονται με το ατύχημα.

Η ομάδα ναυαγοσωστικής διάσωσης της Αρχής της Διώρυγας του Σουέζ εργάζεται για τη διάσωση των επτά μελών του πληρώματος του ρυμουλκού.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.