«Η Τουρκία τα πήρε όλα»! Ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Γ.Καμπάς για το ΝΑΤΟ και τη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν


«Η Τουρκία τα πήρε όλα»! Ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Γ.Καμπάς για το ΝΑΤΟ και τη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν

Ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Στρατηγός ε.α Γιώργος Καμπάς μας καλεί να επανέλθουμε στον ρεαλισμό…Ειδικά όσους προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα θριαμβευτικό κλίμα ,μετά από τη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν

. Θετική η συνάντηση αλλά ο κ.Καμπάς επισημαίνει ότι η Τουρκία επιβραβεύθηκε από το ΝΑΤΟ αλλά και τους Ευρωπαίους για την τυχοδιωκτική συμπεριφορά της.

 Όλα όσα έκανε εναντίον της Ελλάδας αλλά και ενάντια σε ΗΠΑ και Ευρώπη ξεχάστηκαν και συγχωρέθηκαν. «Η Τουρκία τα πήρε όλα, της τα έδωσαν όλα», λέει ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ. 

Ο κ.Καμπάς λέει ότι δια της
 «σιωπηρής αποδοχής» φαίνεται ότι πέρασε από τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ και το θέμα της «διπλής ονομασίας» των Στενών αλλά και της «εξαφάνισης» της Κύπρου από τους νατοϊκούς χάρτες!
 Η Ελλάδα πήρε κάτι; Ζήτησε κάτι;
 Η απάντηση είναι αρνητική και στα δύο ερωτήματα.

Η συνέντευξη έχει μαγνητοσκοπηθεί πριν από τις δηλώσεις Μητσοτάκη στον ΣΚΑΙ, όπου μίλησε για πιθανές υποχωρήσεις στα ελληνοτουρκικά.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.