ΟΣΕ: Διακοπές δρομολογίων λόγω των πυρκαγιών


Λόγω των εκτεταμένων πυρκαγιών στην περιοχή της Αγ. Παρασκευής, της Τιθορέας, αλλά και του Βελεστίνου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία διέταξε τη διακοπή των δρομολογίων για τα τρένα, με ταυτόχρονη διακοπή του ρεύματος στις συγκεκριμένες περιοχές. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΣΕ, η αμαξοστοιχία IC55 παραμένει στο Λιανοκλάδι και οι επιβάτες θα προωθηθούν στον προορισμό τους, που είναι η Αθήνα, με λεωφορεία. 

Οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας IC54 που έχει σταματήσει στο σταθμό της Λιβαδειάς θα μετακινηθούν στους προορισμούς τους επίσης με λεωφορεία. 

Ακόμη, τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 56 (Αθήνα - Θεσσαλονίκη) και 887 (Καλαμπάκα - Αθήνα) πραγματοποιούνται με λεωφορεία.

Με εντολή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η διακοπή της κυκλοφορίας είναι πλήρης στο τμήμα Λιανοκλάδι - Λιβαδειά και στο τμήμα Λάρισα - Βόλος λόγω πυρκαγιάς στο Βελεστίνο.
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.


Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.