Μητσοτάκης: Εξαιρετικά περίεργη η ακύρωση του ταξιδιού στην Αίγυπτο


 


 Μπροστά στο εφιαλτικό σενάριο της αναβάθμισης των διπλωματικών σχέσεων Αιγύπτου – Τουρκίας, η οποία μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε ακρωτηριασμό της ελληνικής ΑΟΖ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μία απαράδεκτη δικαιολογία, ακύρωσε το ταξίδι του στο Κάιρο το οποίο ήταν προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τρίτη.

Ως πρόσχημα, ο Μητσοτάκης έφερε τον καύσωνα.

Η κίνηση αυτή ενδέχεται να εκληφθεί και ως προσβολή στο πρόσωπο του Αλ Σίσι, που στάθηκε δίπλα στην Ελλάδα Εξαιτίας του σεβασμού που του έδειξαν προηγούμενοι Έλληνες αξιωματούχοι, όταν ήταν πλήρως απομονωμένος.

Πρόκειται για μία εξαιρετικά περίεργη έως ύποπτη ενέργεια. Ο καύσωνας θα έρθει και θα φύγει. Ο Μητσοτάκης το πολύ – πολύ να πάει αξύριστος για να βγάλει δυο φωτογραφίες στο κέντρο διαχείρισης κρίσεων. Κατά τα άλλα, δεν έχει καμία δουλειά να μένει εδώ όταν η προσέγγιση Αιγύπτου – Τουρκίας, αποτελεί ύψιστη εθνική απειλή. Για την Ελλάδα φυσικά.

Θα αρχίσουμε πλέον να απορούμε εάν ο κύριος Μητσοτάκης πραγματικά κόπτεται για τα ελληνικά συμφέροντα. Γιατί μέχρι σήμερα, καθόλη τη διάρκεια της τετραετίας του, μάλλον προωθούνται τα τουρκικά συμφέροντα, με ρυθμό πολυβόλου…

 newsbreak.gr

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.