Αιχμηρό σχόλιο Αποστολάκη για τους απόρρητους χάρτεςαπό τον !Χαρδαλιά: - Θέμα και σε τουρκικά ΜΜΕ


 

 
Εντός και εκτός συνόρων σχόλια προκαλεί η γκάφα ολκής του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία με απόρρητο χάρτη στον οποίο απεικονίζονται αποθήκες καυσίμων των Ενόπλων Δυνάμεων.
Ειδικότερα, στη δημοσιότητα δόθηκε φωτογραφία που έδειχνε τον Νίκο Χαρδαλιά να στέκεται μπροστά σε έναν χάρτη που δύο φορές τη λέξη «ΑΠΟΡΡΗΤΟ» και ο οποίος δείχνει δεξαμενές καυσίμων των Ενόπλων Δυνάμεων.
Ευάγγελος Αποστολάκης: Σοβαρή παραβίαση από τον υφυπουργό

Την ίδια ώρα σε δήλωσή του στο Documento ο Ευάγγελος Αποστολάκης κάνει λόγο για «σοβαρή παραβίαση» από τον υφυπουργό.

«Είναι πρόκληση και απαξίωση για τις Ένοπλες Δυνάμεις οι επιθεωρήσεις ασφαλείας για τη φύλαξη των αποθηκών καυσίμων από τον πολιτικό προϊστάμενο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Οι επιθεωρήσεις ασφαλείας θα μπορούσαν να έχουν ανατεθεί στον ΑΓΕΕΘΑ ή στους αρχηγούς των τριών όπλων, οι οποίοι έχουν τους μηχανισμούς και τα αρμόδια στελέχη.

Οι επιθεωρήσεις από τον υφυπουργό απαξιώνουν την υπόσταση, τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία των στρατιωτικών, δίνοντας τη χειρότερη εικόνα προς τα έξω.

Όσον αφορά στη διαχείριση των απόρρητων πληροφοριών, πρόκειται για σοβαρή παραβίαση από τον υφυπουργό, ο οποίος εμφανίστηκε σε φωτογραφία μπροστά σε απόρρητο χάρτη που αποτυπώνονταν η ακριβής θέση και η διάταξη των αποθηκών καυσίμων», αναφέρει ο Ευάγγελος Αποστολάκης.
Θέμα και στα τουρκικά ΜΜΕ

Την ίδια ώρα θέμα σε τουρκικά ΜΜΕ έγινε η απίστευτη γκάφα.
Ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα της τουρκικής φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Σαμπάχ κάνει λόγο για «Επικίνδυνο λάθος του ελληνικού ΥΠΕΘΑ: Μυστικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις...».

Στο δημοσίευμα υποστηρίζεται ότι «ο Έλληνας ΥΦΕΘΑ Νικόλαος Χαρδαλιάς πραγματοποίησε επιθεωρήσεις σε αποθήκη πυρομαχικών στην Κομοτηνή, αποθήκη καυσίμων στη Θεσσαλονίκη, καθώς και στη Λάρισα με εντολή του ΥΕΘΑ Νίκου Δένδια.

Σημειώνεται πως ανάμεσα στις εικόνες που κοινοποιήθηκαν ήταν και ένας χάρτης με μυστικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.