Το συστημικό σιωπητήριο για τις φωτιές που βγάζει …μάτι


 





Απίστευτο! Καίγεται η Ελλάδα μια βδομάδα τώρα. Συγκλονιστικά τα όσα διαδραματίζονται στη Ρόδο με τους τουρίστες κατά μπουλούκια ως φοβισμένοι …μετανάστες όπου φύγει - φύγει για να διασωθούν. Και τα συστημικά ΜΜΕ που προφανώς τα τελευταία χρόνια χρηματοδοτούνται αφειδώς από τους Δημόσιους Οργανισμούς και εν συνεχεία «εξαγοράζονται» ως υπερτιμολογημένες μετοχές στο χρηματιστήριο πολιτικών αξιών, κάνουν ολοσέλιδα αφιερώματα για το τι δεν …μάθαμε 5 χρόνια από το Μάτι!

Ταυτόχρονα, σιωπητήριο για τα πεπραγμένα της τελευταίας τετραετίας που έχουν καεί υπερδιπλάσιες δασικές εκτάσεις και έχουν καταστραφεί σχεδόν όλοι οι ορεινοί όγκοι της Αττικής. Σιωπητήριο για την ανικανότητα να «πιάσουν» τις φωτιές κατά το πρώτο μισάωρο της εκδήλωσής τους.

Και για να είμαστε ακριβοδίκαιοι: Μοναδική αλλαγή ως προς τις προσεγγίσεις των συστημικών ΜΜΕ αποτελεί το ζωηρό ενδιαφέρον που εκδηλώνεται για συγκεκριμένη υποψηφιότητα του ΣΥΡΙΖΑ. Βεβαίως, οι παλαιότεροι δεν εκπλήσσονται. Ανάλογο ενδιαφέρον για τον έλεγχο της ηγεσίας του ανανεωτικού αριστερού χώρου είχε παρατηρηθεί και κατά το παρελθόν, τότε που η κοινοβουλευτική της δύναμη ήταν μονοψήφια αλλά πάντα έπαιζε ρόλο μπαλαντέρ για τις ισορροπίες του συστήματος.

Δ. Β.

ieidiseis.gr

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.