Βουλή: Ξεκίνησε η συζήτηση επί των Προγραμματικών Δηλώσεων - Στο βήμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Η διαδικασία ξεκίνησε με την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης από τον πρωθυπουργό και θα ολοκληρωθεί το βράδυ του Σαββάτου, με την ονομαστική ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Άρχισε στην Ολομέλεια της Βουλής η τριήμερη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Η διαδικασία ξεκίνησε με την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, και θα ολοκληρωθεί το βράδυ του Σαββάτου, 8 Ιουλίου, με την ονομαστική ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός αναμένεται να παρουσιάσει το πλάνο διακυβέρνησης της ΝΔ, ανακοινώνοντας το πρώτο πακέτο μέτρων στήριξης.

Μετά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων από τον πρωθυπουργό, αναμένεται να τοποθετηθούν εισηγητές όλων των κοινοβουλευτικών ομάδων και, κατόπιν, οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης, ενώ τον ΣΥΡΙΖΑ θα εκπροσωπήσει ο νεοκλεγείς πρόεδρος της ΚΟ, Σωκράτης Φάμελλος. 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.