Ο κ.Νίκος Ανδρουλάκης επιβεβαίωσε την αποκάλυψη για τον εκπρόσωπο Τύπου Δ.Μάντζιο και την εμπλοκή του με τα fundsΟ κ.Νίκος Ανδρουλάκης  επιβεβαίωσε την αποκάλυψη για τον εκπρόσωπο Τύπου Δ.Μάντζιο και την εμπλοκή του με τα funds


Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης αναγκάστηκε να επιβεβαιώσει το προφανές που αποκάλυψε η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; ο Δημήτρης Μάντζιος εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είχε εμπλοκή σε υπόθεση πλειστηριασμού ακινήτου από fund!

Το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», έχει τίτλο «Δικηγόρος των funds ο Δημήτρης Μάντζος». Στο σχετικό ρεπορτάζ αποκαλύπτεται πως ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ «επιστρατεύτηκε από εταιρία διαχείρισης δανείων έναντι πολίτη που χρώσταγε σε ελβετικά φράγκα για το στεγαστικό». Κι αυτό ενώ μόλις χθες η Χαριλάου Τρικούπη είχε βγάλει ανακοίνωση υπέρ των δανειοληπτών σε ελβετικό φράγκο.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.