Πονοκέφαλος για τον Μητσοτάκη ο υποψήφιος βουλευτής στην Κεφαλλονιά, ο οποίος κατηγορείται για διασπάθιση δημόσιου χρήματος και νεποτισμό


 


 

Πληθαίνουν οι φωνές των «γαλάζιων» στελεχών που ζητούν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να άρει την εμπιστοσύνη τους προς όποιο «γαλάζιο» υποψήφιο βουλευτή φέρει το όνομα… Μαραβέγιας. Και αυτό διότι το συγκεκριμένο όνομα φαίνεται πως δεν πάει ιδιαίτερα καλά στο κόμμα.

Μετά τον γνωστό πια σε όλη την Ελλάδα Κωνσταντίνο Μαραβέγια, ο όποιος έγινε γνωστός στο πανελλήνιο όταν κατηγορήθηκε ότι εκμεταλλεύτηκε τη θέση του για έσοδα από τον αναπτυξιακό νόμο, στη Νέα Δημοκρατία βλέπουν να έρχεται και νέος πονοκέφαλος, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον Ναπολέοντα Μαραβέγια, υποψήφιο βουλευτή στην Κεφαλλονιά.

Οι πρώτες πληροφορίες για τον «γαλάζιο» υποψήφιο των Ιονίων Νήσων έφτασε στην Πειραιώς λίγο μετά τις πρώτες εκλογές. «Γαλάζιοι» συνδικαλιστές ενημέρωσαν το κόμμα ότι η υποψηφιότητα του συγκεκριμένου μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ, καθώς εις βάρος του υπάρχουν καταγγελίες τόσο για διασπάθιση δημόσιου χρήματος όσο όμως και για νεποτισμό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφτασαν στην Πειραιώς, υπάλληλοι του πανεπιστημίου το 2012 και ενώ ήταν πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και στη συνέχεια αναπληρωτής πρύτανης του ΕΚΠΑ, υπέγραφε εντάλματα πληρωμής για αργομισθία στην κόρη της γυναίκας του, φοιτήτρια τότε. Το αντικείμενο των έργων για τα οποία έβγαιναν τα εντάλματα πληρωμής προκαλούν πολλά ερωτήματα, ενώ στο ΤΕΙ Ιονίων όπου ήταν πρόεδρος το έργο αφορούσε την «Ανάδειξη του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων ως διεθνούς πόλου εκπαίδευσης και καινοτομίας».

Σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, δεν υπήρξε ποτέ κανένα παραδοτέο έργο με τη συμμετοχή της τότε φοιτήτριας, ενώ η αργομισθία της συνεχίστηκε και μετά τη μετακίνηση του κ. Μαραβέγια από την προεδρία του ΤΕΙ Ιονίων στην αντιπρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μάλιστα, τα «γαλάζια» στελέχη που επιχείρησαν να εξακριβώσουν τις καταγγελίες έπεσαν πάνω σε δύο εγκρίσεις του πανεπιστημίου στην κυρία Καρακώστα το έτος 2013, ενημερώνοντας για την εξέλιξη αυτή.
Πολιτικό τέκνο του Σημίτη

Ο κ. Μαραβέγιας εξάλλου δεν είναι γνωστός στις τάξεις του κόμματος, καθώς είναι και αυτός πολιτικό τέκνο του Κώστα Σημίτη και του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ.

Στο παρελθόν είχε βρεθεί σε διάφορες δημόσιες θέσεις, όπως επικεφαλής του Εθνικού Ιδρύματος Αγροτικής Ερευνας (ΕΘΙΑΓΕ) την περίοδο 1999-2004, ενώ από το 2010 μέχρι το 2015 ήταν πρόεδρος του ΤΕΙ Ιδρύματος Ιονίων Νήσων και στη συνέχεια από το 2015 ως το 2019 αναπληρωτής πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.