ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Πούτιν : «Αυτό που αντιμετωπίζουμε τώρα είναι προδοσία»


ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ   Πούτιν : «Αυτό που αντιμετωπίζουμε τώρα είναι προδοσία»

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν απηύθυνε πριν λίγο ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ τηλεοπτικο προς τον ρωσικο λαό.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν προς το ρωσικό έθνος, λέγει ότι αγωνίζεται για τη ζωή και την ασφάλεια του λαού του και ότι η χώρα χρειάζεται ενότητα όλων των δυνάμεών της.

«Αυτό που αντιμετωπίζουμε τώρα είναι προδοσία. Προσωπικά συμφέροντα οδήγησαν στην προδοσία της χώρας μας και της υπόθεσης που πολεμούν οι ένοπλες δυνάμεις μας.

Όλοι όσοι μπήκαν στον δρόμο της προδοσίας θα τιμωρηθούν και θα λογοδοτήσουν. Στις ένοπλες δυνάμεις έχουν δοθεί οι απαραίτητες εντολές.

Και όσοι οργάνωσαν ένοπλη εξέγερση θα λογοδοτήσουν. Όσοι παρασύρθηκαν σε αυτό, σας καλώ να σταματήσετε τις εγκληματικές σας ενέργειες».

Υπενθυμίζεται πως ο ιδρυτής της ρωσικής εταιρείας μισθοφόρων Βάγκνερ, ο Γεβγκένι Πριγκόζιν, διαβεβαίωσε σήμερα πως μπήκε στη Ρωσία μαζί με τα στρατεύματά του με σκοπό να ανατρέψει τη στρατιωτική ιεραρχία, δηλώνοντας «έτοιμος να πεθάνει» μαζί με τους 25.000 άνδρες του για να «απελευθερώσει τον ρωσικό λαό».

Παράλληλα, η ρωσική γενική εισαγγελία ανακοίνωσε πως άρχισε να διενεργεί έρευνα για «ένοπλη εξέγερση» σε βάρος του Πριγκόζιν, ο οποίος στασίασε αφού κατηγόρησε τον ρωσικό τακτικό στρατό πως βομβάρδισε βάση των ανδρών του σκοτώνοντας πολλούς. Οι αρχές ενίσχυσαν τα μέτρα ασφαλείας στη Μόσχα και διάφορες περιφέρειες της χώρας.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.