ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ;

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2022

Όταν όλα έχουν ξεπουληθεί σε ''επενδυτές'' κι αυτοί οι ''επενδυτές'' εισπράττουν και κερδοφορούν, μια μείωση στους φόρους πχ στα καύσιμα θα έβλαπτε  αυτή την κερδοφορία. 
Έτσι λοιπόν η επιτελική και ά(χ)ριστη  κυβέρνηση  μας, αποφάσισε να δώσει επιδόματα ψίχουλα στους πολίτες για να συνεχίσουν να πληρώνουν και φυσικά οι ''επενδυτές'' να συνεχίσουν να κερδοφορούν...
ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.
Φυσικά τα επιδόματα δίνονται πάντα με εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια κι έτσι τα παίρνουν ελάχιστοι.. Παλιό γνωστό κόλπο των τοκογλύφων και των απατεώνων.
Δεν είναι τόσο ανόητοι όσο φαίνονται από τις βλακείες που ξεστομίζουν καθημερινά.
Εμας θεωρούν ανόητους...γι' αυτό τα λένε..
Μην αφήνετε πολλή ώρα το θερμοσίφωνο, ψωνίζετε λιγότερα, οι φτωχοί δεν έχουν αυτοκίνητο και φυσικά το θεϊκό του υπουργού υπανάπτυξης ΑΝ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΦΟΡΟΣ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!!

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», το μόνο που είπε ήταν ότι… «οι τιμές στη βενζίνη ξεφεύγουν επικίνδυνα»!

«Πρόκειται για μία δαπάνη, η οποία στην ουσία αφορά τους πάντες και ως ένα βαθμό είναι μη ελαστική, καθώς είναι αναγκαία για να πάει ο άλλος στη δουλειά του, για να μεταφερθούν αγαθά», πρόσθεσε χωρίς όμως καμιά συγκεκριμένα εξαγγελία για μείωση του ΕΦΚ που είναι από τους πιο υψηλούς στην Ευρώπη. Το μόνο που ψέλλισε ήταν ότι «…δεν θα μείνει έξω από το πεδίο των παρεμβάσεών μας, πάντοτε στο πλαίσιο λελογισμένων κινήσεων για να νιώσει ο κόσμος και εκεί τη στήριξη για το μετριασμό των επιπτώσεων».

Ανέφερε ότι μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, θα ανακοινωθούν κάποια μέτρα, χωρίς όμως λεπτομέρειες, ενώ απέδωσε στη… φορομπηξία των καυσίμων τις… προσλήψεις καθηγητών και δασκάλων ή τις παροχές στην υγεία! Ειπε συγκεκριμένα: «Θα είναι ουσιαστική βοήθεια και συνδρομή στο εισόδημα των νοικοκυριών. Αυτοί που λένε εύκολες κουβέντες «μειώστε το ένα, ρίξτε το άλλο», δεν λένε ότι από τα έσοδα αυτά στηρίζεται το κοινωνικό κράτος, η πρόσληψη καθηγητών και δασκάλων, οι παροχές στην υγεία. Αν όλα αυτά τα έσοδα τα μηδενίζαμε ξαφνικά, από που θα στηριζόταν το κοινωνικό κράτος; Θα έρχονταν και θα έβαζαν καινούργιους φόρους η θα δανείζονταν για να πάει ξανά το χρέος στα ύψη και να το επιβαρυνθεί ο Έλληνας φορολογούμενος;»

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.