ΤΕΛΙΚΑ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΗΗ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣ;;;;

 


ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΩΣ ΑΤΟΜΟ , ΩΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΑ;; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΟΥΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ, ΤΟΠΟ ,ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΦΥΛΛΑΣΕΙ Η ΕΛΙΤ Η ΝΤΠ Ο ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΑΟΡΑΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ;;

 ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ  ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΩΣ ΟΝΤΑ ,,ΤΗΝ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΑΣ!!

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΔΙΑΚΑΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ... ΣΚΛΑΒΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΖΩΟΔΟΤΗ,,,,ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ!!!

 ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΟΧΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΑΣ ,,,ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ,,ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ......ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΕΝΩ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΣ,, ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΛΙΚ ΝΑ ΣΟΥ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΖΩΗΣ!!ΕΣΥ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΙΑ,,,ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΩΣΤΑΣ ΤΕΛΟΣ!!!ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ,,,ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΑΟΥΣΤ!!

ΓΙΝΑΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΟΧΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ!! ΠΑΙΞΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΗΠΕΔΟ...ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!! ΑΛΛΑ ΟΧΙ !!Ο ΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ Η ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΚΕΠΤΙΚΟΥ ΜΑΣ,, ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!! ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ....ΤΕΛΟΣ!!

ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ  ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ , ΔΗΛΑΔΗ ΧΑΣΙΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ....ΑΤΟΝΙΑ!!! Η ΛΕΞΗ ΑΥΤΗ ΚΑΘΑΥΤΗ ΔΙΝΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΗΤΙΚΑ ΟΛΟ  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!! Α-ΤΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝΟ , ΡΥΘΜΟ  ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΕΔΩ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΔΕΚΤΗς ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ,,,

ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ,,Ο ΚΟΣΜΟς ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,,ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΕΙΔΗΤΟ ΤΟΥ!!
ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ,,, ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ,,ΜΕ ΠΙΣΤΗ ,,,ΟΧΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΠΙΣΤΗ,,,ΑΛΛΑ ΜΕ ΘΕΛΗΣΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ!!
 ΑΝ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΟΗΣΟΥΜΕ ΒΑΘΕΙΑ,,ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΙΕΣΗΣ ""ΣΚΟΤΩΝΕΙ ""ΤΙΣ ΓΕΝΝΙΕΣ ΤΟΥ
 20-30-ΚΑΙ40,,, ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ,,,ΕΤΣΙ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΓΙΑ ΤΙς ΝΕΕΣ ΓΕΝΝΙΕΣ..ΝΑ ΑΠΟΚΟΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΝΙΕΣ ,,ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΘΑΡΑ ΨΗΦΙΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΟΥΜΑΝΙΣΜΟ,,, ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑΣ !!
 
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ !!ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ , ΕΝΩ
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ,,,ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ .ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ!
ΑΥΤΟ ΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΑΜΑ ΕΜΒΑΘΥΝΕΙς ΦΤΑΝΕΙς ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ!!ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ ΠΟΥΛΜΑΝ ΟΤΙ ΦΕΥΓΕΙ Η ΦΥΣΗ Ο ΧΡΟΝΟς Η ΖΩΗ ,,,,


ΓΙΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΤΟΝΟΣ, Ο ΡΥΘΜΟΣ!!!ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΥΨΗΣΥΧΝΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗς ,,,ΚΑΙ ΠΩςΘΑ ΧΩΡΕΣΕΙ Η ΠΙΣΤΗ  ,ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΣΕ ΕΝΑ ΧΟΡΟ ΕΝΩΣΗΣ ;;; ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ,ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝΙΚΟ ΡΥΘΜΟ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΑΣΤΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ,,ΤΟΥ ΠΛΗΣΙΟΝ !!!

 ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΝ ΣΠΟΡΟ ΤΗΝ ΘΟΡΙΑ !!ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ,,,,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΩΣ  ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΟΜΠΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ 
 
ΠΝΟΗ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ,,,ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΣΟΥ ,,ΑΡΑ ΧΩΡΙΣ
 ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΥΒΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ
 ΤΟΥ ΘΑΑΑΑΑ!!!ΩΣ ΟΝΤΑ ΜΕ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ  ΤΕΛΙΚΑ ;;
 
 ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΩΣ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ  ,,,,ΗΗ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΔΙΑΚΑΩΣ Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ;;;

ΚΑΙ

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.