ΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ !!

 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 5/2021

Η δεύτερη χρονιά φέτος που γιορτάσαμε την  Ανάσταση του Κυρίου μας και το Πάσχα με τους γνωστούς περιορισμούς λόγω της πανδημίας του κορονοϊού ενός μαύρου σκοτεινού ιού που καταστρέφει αργά αλλά  σταθερά όσο και αν μη θέλουμε να το νοήσουμε τον συνεκτικό ιστό που μας κρατάει σαν ανθρώπους σαν εικόνα και καθ ομοίωσιν του Θεού .το ΠΝΕΥΜΑ και να ΒΟΗΘΑΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΟΥ,,,

Να νιώσεις να βιώσεις ουσιαστικά περιεκτικά την Ανάσταση του Θεανθρώπου  να βαδίσεις διπλα δίπλα με τον πλησίον σου τον συνάνθρωπο σου . Βιώνοντας ουσιαστικά και ζώντας με την Ανάσταση μέσα μας, ΑΝΑΣΤΕΝΕΤΑΙ και ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ.

Ουσιαστικό και τρανό παράδειγμα η άπιστη γυνή η πιο άπιστη των απίστων που είδε την Ανάσταση αλλά την ένιωσε την νόησε την βίωσε μέσα της, την έζησε την πίστεψε σε αντίθεση με τους μαθητές που την πέρασαν για τρελλή. 

 Και όμως αυτή η γυναίκα ναι πίστεψε , πίστεψε γιατί έχει μέσα της το ΘΕΪΚΟ DNA κατα 72% Γιατί η Γυνή ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ  ΓΕΝΝΑΕΙ ,,,Η ΠΡΑΓΑΜΤΙΚΗ  ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ δεν είναι ΜΟΝΟ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΑΡΚΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ,,,

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ  ΓΕΝΝΑΕΙ ΘΕΪΚΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΡΙΑΣΔΙΑΣΤΑΤΑ

Ο ΑΝΗΡ ΚΑΤΑ 28% ΕΧΕΙ ΘΕΪΚΉ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΟΡΙΑ , ΤΟΝ ΣΠΟΡΟ...

Αυτοί που μας εξουσιάζουν δεν έχουν μέσα τους το θεϊκό το ΠΝΕΥΜΑ και για αυτό  θέλουν να μας επιβάλλουν τους ομοίους τους και να χτυπήσουν την ΠΙΣΤΗ.

Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΟΔΟΤΗΣ ΑΡΧΗ ΟΛΩΝ,,,ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ.

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ,,,, ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑ,,,ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ  ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΤΟ Χ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΥΡΩΣΙΣ  ΟΤΑΝ  ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ,,, Η ΠΙΣΤΗ Η ΑΓΑΠΗ ..ΤΕΛΙΚΑ Η ΙΔΙΑ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΣ.

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ..ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΚΕΙΝΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ,,,ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΑΝΑΣΤΕΝΕΤΑΙ  ΜΑΖΙ ΜΑΣΜοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.