Καστελόριζο: Αφιέρωμα στον Μάρκο Βαμβακάρη


Το…καθόλου απομονωμένο Καστελόριζο δηλώνει παρών και στον πολιτισμό. Μάλιστα, ετοιμάζει αφιέρωμα στον Μάρκο Βαμβακάρη, ανοίγοντας τον Αύγουστο το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ, με τίτλο “Πέρα από τα σύνορα”.
Έτσι λοιπόν το Καστελόριζο θα φιλοξενήσει ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στον “Πατριάρχη του Ρεμπέτικου” Μάρκο Βαμβακάρη, την Κυριακή, 23 Αυγούστου. Η Σοφία Παπάζογλου θα ερμηνεύσει αγαπημένα ρεμπέτικα που μεγάλωσαν γενιές Ελλήνων και συνεχίζουν στις μέρες μας να συγκινούν, συνυφασμένα με τη λαϊκή μουσική κληρονομιά του ελληνισμού, αλλά και διεθνώς, ενταγμένα στον κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.
Η συναυλία είναι αφιέρωμα στον Μάρκο Βαμβακάρη και στις: Ρόζα Εσκενάζυ, Στέλλα Χασκήλ και Μαρίκα Νίνου.
cyclades24.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.