Περιμένουμε τους άλλους να μας σώσουν ,ας ενωθούμε πρώτα μεταξύ μας

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ TWITTER
Αναδημοσίευση από 3/7/2020

Αναμέναμε την “αμερικανική ασπίδα” που θα σταματούσε την τουρκική επιθετικότητα. Δεν μας προέκυψε. Οι Αμερικανοί πήραν όσα ήθελαν σε χρήμα αλλά και σε διευκολύνσεις και τώρα “χαϊδεύουν” το “μαντρόσκυλο” τους στην περιοχή , την Τουρκία.

Τους Ευρωπαίους τους περιμένουμε από την δεκαετία του ’80 ,όταν μας δέχτηκαν στην “οικογένεια”. Δεν ήρθαν ποτέ σε κανένα ραντεβού. Στα ελληνοτουρκικά μας έχουν “φλομώσει” στις δηλώσεις αλλά από πράξεις τίποτα.

Τώρα αναμένουμε το Ισραήλ, τη Γαλλία ακόμη και την Αίγυπτο να βοηθήσουν αν όχι να μας …σώσουν.
Τι κάνουμε εμείς; Προς το παρόν ακούμε …κασέτες παράνομων υποκλοπών , παρακολουθούμε καταγγελίες περί παρακράτους, βλέπουμε διαρκώς υπουργούς στα τηλεοπτικά παράθυρα να μιλούν με ατάκες για θέματα που ελάχιστα ενδιαφέρουν τους πολίτες και τα μεγάλα θέματα της “πολιτικής” επικαιρότητας είναι αν ο πρωθυπουργός θα αποφασίσει -και πότε- να κάνει ανασχηματισμό ή εκλογές! Για τα ελληνοτουρκικά έχουμε άλλες …κασέτες με επαναλαμβανόμενες ατάκες περί “κόκκινων γραμμών” , λίγο “έπος Έβρου” που έχει αρχίσει να εκνευρίζει ακόμη και τους στρατιωτικούς και πολλά λόγια από αξιωματούχους που όπως σωστά επεσήμανε και ο πρέσβυς ε.τ Ελευθέριος Καραγιάννης στη συνέντευξή του στο Militaire.gr δεν θα ΄πρεπε να μιλούν.

Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ο γνωστός σκιτσογράφος ΣΤΑΘΗΣ μ΄ ένα ακόμη σκίτσο του τα λέει όλα. Δημοσιευμένο στο Δρόμο της Αριστεράς…Ας συμμαχήσουμε πρώτα μεταξύ μας και μετά ας περιμένουμε τους ξένους να μας …σώσουν.


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.