"Η Τράπεζα της Ελλάδος δεν ανήκει στους Έλληνες"


  ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 5/2020
 
«Άσε με να εκδίδω και να ελέγχω τα χρήματα ενός έθνους, και δεν με ενδιαφέρει ποιος φτιάχνει τους νόμους του» έλεγε τον 18ο αιώνα ο εβραιοσιωνιστής Μάγιερ Άμσκελ Ρότσιλντ, μέλος της ισχυρότερης οικονομικά οικογένειας του κόσμου, η οποία έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στη γέννηση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος..

Ποιος ελέγχει άραγε την κεντρική μας τράπεζα;
Ποιοι είναι μέτοχοι της Τράπεζας της Ελλάδος;
Ποιος γνωρίζει του Μετόχους της ΤτΕ εκτός το Ελληνικό Δημόσιο το οποίο είναι και το μόνο που κοινοποιείται και δεν ξεπερνά το 5%;; (!!!) ΚΑΝΕΙΣ !Η ΤτΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ! Είναι μια Ανώνυμη Εταιρία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο, στην οποία η συμμετοχή του Ελληνικού Δημοσίου ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ 9% !

Επιπλέον προβλέπεται ότι η Συμ. Του Ελλ. Δημοσίου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑ το 1/3 του συνόλου των μετοχών !!! Δηλαδή το ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΤτΕ !!!

Όπως ορίζει το άρθρο 48 του καταστατικού της ΤτΕ, κανείς απ'το Ελληνικό Δημόσιο δεν δύναται να ερευνά τα βιβλία της κεντρικής μας Τράπεζας ή των υποκαταστημάτων της..!! Κράτος εν κράτει δηλαδή...!

Σήμερα διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος είναι ο Στουρνάρας, ο οποίος συμπτωματικά (...) πέρασε απ'την λέσχη Μπίλντερμπεργκ πριν διοριστείhttps://publicintelligence.net/offici..., πρωθυπουργός ο Σαμαράς που πέρασε κι αυτός από 'κει το 1992 http://www.bilderberg.org/1992.htm/, πιο πριν ο Μητσοτάκηςhttp://www.bilderberg.org/1993.htm/, οι Καραμανλής/ΓΑΠhttps://publicintelligence.net/1998-b... καθώς και οι πρώην και νυν υπουργοί Οικονομικών.. Αλογοσκούφης http://www.prisonplanet.com/articles/...Παπακωνστατνίνου/Χαρδούβελης http://www.infowars.com/bilderberg-20... Πως είναι δυνατόν ΟΛΟΙ να έχουν περάσει απ'την λέσχη Μπίλντερμπεργκ πριν αναλάβουν τις τύχες της χώρας μας;;; ΣΥΜΠΤΩΣΗ;;;
Μάθε τί είναι η λέσχη Μπίλντερμπεργκ και γιατί δεν γίνεται αναφορά ΠΟΤΕ απ'τα μεγάλα ΜΜΕ... http://youtu.be/OLncEG9WAw0

Η Τράπεζα της Ελλάδος ανήκει στους Ρότσιλντς (94%), όπως και οι περισσότερες κεντρικές τράπεζες του κόσμου (πλην Ρωσίας, Κίνας, Ισλανδίας, Κούβας, Συρίας, Ιράν, Βενεζουέλας, Β.Κορέας και Ουγγαρίας. - Όλως τυχαίως (...) οι περισσότερες απ'αυτές τις χώρες αποκαλούνται ως τρομοκρατικές απ'τα μεγάλα ΜΜΕ..).

Αξίζει να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο
Ρότσιλντ, Εθνική Τράπεζα και "Ελληνικό" Κράτος
knossopolis


Αν θέλουμε να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω πρέπει πρώτα να πάρουμε την Κεντρική μας Τράπεζα πίσω!ΠΗΓΗ ellania pylh

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.