ΠΕΙΡΑΜΑ ΝΕΣΤΩΡ,,ΤΟ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ.. ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ


αναδημοσιευση απο 6/4/2022

ΠΕΙΡΑΜΑ  ΝΕΣΤΩΡ,,ΤΟ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ..
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ


ΛΙΓΟ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ....

ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 4.200 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΕΝΑΣ ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΤΩΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΕΝΟΣ ΑΣΤΕΡΙΑ ( ΑΥΤΟΣ Ο ΠΥΡΓΟΣ ΕΧΕΙ 12 ΟΡΟΦΟΥΣ )
 ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΛΛΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΡΓΟ 
ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΝΕΣΤΩΡ ,,,,,,
ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΣΤΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΤΗΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ

ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΥΑΛΙΝΗ ΣΦΑΙΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕΙ ΕΝΑ ΥΠΟΑΤΟΜΙΚΟ ΣΩΜΑΤΙΔΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ : ΝΕΤΡΙΝΟ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΑΤΟΜΙΚΟ ΣΩΜΑΤΙΔΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΖΑ - ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΓΡΑΜΜΗ - ΕΝΩ Η ΥΛΗ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΥΛΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ.

ΤΟ ΝΕΤΡΙΝΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΖΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΠΕΡΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ΚΙΝΗΤΕ ΜΕΝ ΕΥΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΕΎΘΥΝΣΗ,,,,

ΤΟ ΝΕΤΡΙΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ...
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΡΩΣΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ CHERNIKHOV H OΠΟΙΑ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕΙ ΤΟ ΝΕΤΡΙΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΦΩΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΑ ΜΠΛΕ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΤΡΙΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΔΙΑΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΛΗ ΚΑΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΑ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΕΠΤΟ....

ΔΙΑΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ .... 
ΔΙΑΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ .... 
ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ... -
 ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ....

ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΤΡΙΝΟ ;...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ 250 ΥΠΟΑΤΟΜΙΚΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΡΔΗΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ..... ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΣΑΡΙΑ .... ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΜΟΥΦΛΑΖ ΤΟΥ ΝΕΤΡΙΝΟ.
( ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΥΘΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΣΟ ΑΥΤΗ Η ΦΑΣΑΡΙΑ ΕΛΑΤΤΩΝΕΤΑΙ )....

ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΕΤΡΙΝΟ ΚΑΤΑ 1 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ - ΕΝΩ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 5 ΧΛΜ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΕΤΡΙΝΟ ΚΑΤΑ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ.

ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΝΕΤΡΙΝΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΓΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΥΑΛΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΑ.

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ 5 ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΑΚΟΜΗ 800 ΜΕΤΡΩΝ - ΣΤΑ 5200 ΜΕΤΡΑ......

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.