Κατεδαφίζεται η γέφυρα που κάηκε από την πυρκαγιά σε βυτιοφόρο στην Αθηνών-Κορίνθου





Κατεδαφίζεται η γέφυρα που κάηκε από την πυρκαγιά σε βυτιοφόρο στην Αθηνών-Κορίνθου

Από την Πυροσβεστική, η μεγάλη φωτιά που είχε πιάσει στο βυτιοφόρο στο 75ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος της γέφυρας του Ισθμού, έσβησε στις 23:40.  Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 28 πυροσβέστες με 9 οχήματα που πραγματοποίησαν διαβροχή και ρίψεις ειδικού κατασβεστικού υγρού.

Για δύο περίπου ώρες ήταν κλειστά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην εθνική οδό λόγω της ανατροπής του βυτιοφόρου και της φωτιάς που ξέσπασε στο όχημα το οποίο μετέφερε βενζίνη.

 Τροχαία,... έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Αθήνα. Κλειστό παραμένει το ρεύμα κυκλοφορίας της Εθνικής προς την Κόρινθο και η κυκλοφορία ρυθμίζεται μέσω εκτροπών.

 ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΜΕΓΑΛΑ

Πρόβλημα υπάρχει στην αερογέφυρα κάτω από την οποία εξετράπη το βυτιοφόρο, καθώς λόγω της υψηλής θερμοκρασίας που αναπτύχθηκε από τη φωτιά προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές σε αυτή και όπως διαπιστώθηκε από τους ελέγχους που έγιναν προκλήθηκε πρόβλημα στατικότητας.

ΚΑΤΑΔΕΦΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ 

Οι εργασίες κατεδάφισης της γέφυρας που υπέστη ζημιά από το υψηλό θερμικό φορτίο μετά από ανατροπή βυτιοφόρου που μετέφερε καύσιμα και είχε σαν αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά χθες βράδυ στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος του Ισθμού, βρίσκονται από τα ξημερώματα σε εξέλιξη.

112 ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ 

Για το λόγο αυτό εκδόθηκε και είναι ακόμη σε ισχύ 112 για απαγόρευση εισόδου στην Ολυμπία οδό από Ελευσίνα προς Κόρινθο και από Κιάτο προς Κόρινθο, όσο εξετάζεται η κατάσταση της αερογέφυρας (από την οποία περνά η παλαιά Εθνική Οδός) από τους μηχανικούς.

Μέσω αντιδρόμησης γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο

Καθυστερήσεις σημειώνονται στην Εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο καθώς ένα τμήμα της παραμένει κλειστό αφού είναι σε εξέλιξη εργασίες κατεδάφισης της αερογέφυρας που υπέστη σημαντικές ζημιές μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το βράδυ μετά την ανατροπή βυτιοφόρου.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Τροχαία προκειμένου να διευκολυνθούν οι ετεροδημότες που πηγαίνουν στην περιφέρεια για τις Ευρωεκλογές αλλά και οι υπόλοιποι πολίτες που ταξιδεύουν, δόθηκε στην κυκλοφορία μια λωρίδα από το αντίθετο ρεύμα, για τους οδηγούς που θα κινηθούν στο ρεύμα προς Κόρινθο. Ειδικότερα το οδικό τμήμα που γίνεται αντιδρόμηση ξεκινάει λίγο πριν τον κόμβο Λουτρακίου και τα οχήματα ξαναεισέρχονται στο κανονικό ρεύμα κυκλοφορίας περίπου στο ύψος του Λουτρακίου.

Παράλληλα, προκειμένου να αποφευχθεί η κυκλοφοριακή συμφόρηση συνεχίζεται σε κάποια σημεία η εκτροπή των οχημάτων προς την Παλαιά Εθνικής οδό στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.