Σενάρια υπουργοποίησης Φλώρου και «μετακόμισης» Δένδια


Η φαντασία δεν είναι στην εξουσία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαχειρίζεται το εκλογικό Βατερλό όπως πολλοί αν όχι όλοι οι προκάτοχοι του. Τι προβλέπει η συνταγή; Έναν ανασχηματισμό που χαρακτηρίζεται «σαρωτικός» για σταλεί το μήνυμα της αποφασιστικότητας του πρωθυπουργού. Σε αυτόν επιλέγονται πρόσωπα που υποτίθεται θα ικανοποιήσουν τους «ψηφοφόρους που μας εγκατέλειψαν»

Έτσι και τώρα έχει αρχίσει το σενάριο της υπουργοποίησης του Επίτιμου  Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρου. Οι τολμηροί μιλούν για το ΥΠΕΘΑ , οι πιο ρεαλιστές για το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας. Στόχος το «δεξιό» τμήμα της ΝΔ που είτε δεν πήγε να ψηφίσει, είτε επέλεξε πιο «δεξιές» λύσεις.

Θα αναρωτηθείτε ποιοι στέλνουν τον κ.Φλώρο στο ΥΠΕΘΑ και που θα πάει ο Νίκος Δένδιας. Είναι οι ίδιοι που λένε ότι θα προταθεί στον κ.Δένδια να μετακομίσει στην Ευρώπη για να αναλάβει θέση επιτρόπου. Θα δεχτεί;

Όσο για τον κ.Φλώρο; Το ρίσκο που θα αναλάβει αν αποδεχτεί την υπουργοποίηση στο Κλιματικής Κρίσης είναι τεράστιο! Η προετοιμασία του κρατικού μηχανισμού για τις φωτιές είναι μάλλον ανύπαρκτη.

Militaire News

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.