Συνέντευξη του Κ.Μητσοτάκη αύριο στον ALPHA, ακύρωση του ταξιδιύ του στην Ιορδανία


ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΥΣΧΕΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ Ο Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΕΙ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ...

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΒΑΡΕΙΑΣ ΗΤΤΑΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΑΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ,,,ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ...

Το επίσημο ταξίδι του στην Ιορδανία που ήταν προγραμματισμένο για αύριο Τρίτη, ακύρωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μια ημέρα μετά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών που μπορεί να έφεραν πρώτη την Νέα Δημοκρατία αλλά με απώλειες.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ωστόσο, θα παραχωρήσει συνέντευξη στον Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ.

«Από τώρα οι εκλογές αυτές γίνονται αφετηρία μιας νέας διαδρομής προς το 2027. Γι’ αυτό από αύριο στρεφόμαστε με μεγαλύτερη ένταση στα προβλήματα, για περισσότερη δουλειά και λιγότερες αδυναμίες, για μεγαλύτερη προσπάθεια και για μικρότερες αστοχίες», είπε στις δηλώσεις του μετά το αποτέλεσμα της κάλπης.

Για την Παρασκευή, εξάλλου, είναι προγραμματισμένη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, μια προεκλογική «εκκρεμότητα», που -σύμφωνα με συνεργάτη του κ. Μητσοτάκη- θα γίνει κανονικά.

Όπως λένε στο Μέγαρο Μαξίμου, «ακούμε τη φωνή των πολιτών ότι μας εμπιστεύονται αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο. Και αυτό θα κάνουμε, με φόντο τις εθνικές εκλογές του 2027».

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.