Επιστολή παραίτησης στον Κ.Μητσοτάκη έστειλε ο πρόεδρος του ΕΛΓΟ: «Αδυνατώ να υπογράφω απευθείας αναθέσεις»!


Επιστολή παραίτησης στον Κ.Μητσοτάκη έστειλε ο πρόεδρος του ΕΛΓΟ: «Αδυνατώ να υπογράφω απευθείας αναθέσεις»!

Με μία ηχηρή αποχώρηση ο Σέρκος Χαρουτουνιάν βάζει τέλος στην πολύχρονη θητεία του στην ηγεσία του ΕΛΓΟ Δήμητρα με βαριές καταγγελίες για μεθοδεύσεις για διαμοιρασμού των κονδυλίων.

Σε επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, που δημοσίευσε το documentonews.gr ο κ. Χαρουτουνιάν υποβάλει την παραίτησή του, εξαπολύοντας ταυτόχρονα βολές κατά του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρη Αυγενάκη και χαρακτηρίζοντας τη συνεργασία μαζί του, “προβληματική”.

O Σέρκος Χαρουτουνιάν έκανε λόγο για «πιέσεις» σχετικά με απευθείας αναθέσεις λέγοντας: «Παράλληλα μου είναι αδύνατο να υπογράφω απευθείας αναθέσεις έργων όπως μου ζητείται επιτακτικά με βάση ποικίλες αποφάσεις».

Υποστήριξε επίσης, πως έχει παραγκωνιστεί επειδή δεν «ανήκει στον κύκλο των φίλων του» κ. Αυγενάκη και πως  του ανέθεσαν την εποπτεία μιας «Γενικής Διεύθυνσης που δεν υφίσταται».

Τέλος ο παραιτηθείς πρόεδρος του ΕΛΓΟ Δήμητρα παρέθεσε στον Κυριάκο Μητσοτάκη μία μακρά λίστα με εκκρεμείς υποθέσεις που δεν ολοκληρώθηκαν όπως τονίζει λόγω έλλειψης συνεργασίας με το ΥΠΑΑΤ.

Πριν από λίγο απαντώντας απευθείας στον Σέρκο Χαρουτουνιάν, εξέδωσε δελτίο τύπου επισημαίνοντας πως ο κ. Σέρκος Χαρουτουνιάν δεν παραιτήθηκε απλώς έληξε η θητεία του.

Το Δελτίο Τύπου του ΥΠΑΑΤ

Η θητεία του κ. Σέρκου  Χαρουτουνιάν, έχει ολοκληρωθεί και για το γεγονός αυτό έχει ενημερωθεί από την αρμόδια Διεύθυνση Διοικητικής Οργάνωσης και Εποπτείας Νομικών Προσώπων του ΥΠΑΑΤ.

Συνεπώς δεν υφίσταται ζήτημα παραίτησης. ??????

pronews

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.