«Καρφιά» Μαρινάκη για Σάττι: Όταν ένας καλλιτέχνης εκπροσωπεί μια χώρα πρέπει να προσέχει τη συμπεριφορά του


Αλλά τα έβαλε με τη Σάττι και «κατάπιε» το προκλητικό παραλήρημα Ράμα στο Γαλάτσι!

Για τη στάση της Μαρίνας Σάττι και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, όταν κατά τη συνέντευξη της τραγουδίστριας του Ισραήλ η Ελληνίδα τραγουδίστρια χασμουριόταν, αλλά και τις δηλώσεις των Ελλήνων χορευτών, ρωτήθηκε ο Παύλος Μαρινάκης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ο Παύλος Μαρινάκης «η Eurovision δεν είναι μία διαδικασία άσκησης πολιτικής και ευτυχώς, δεν διατυπώνεται η εξωτερική πολιτική καμίας χώρας μέσω ενός μουσικού διαγωνισμού».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συνέχισε λέγοντας «προσωπικό σχόλιο και αυτό δεν έχει να κάνει με πολιτικές θέσεις, όταν κάποιος εκπροσωπεί μια χώρα ακόμα και σε ένα μουσικό διαγωνισμό, ταξιδεύει με έξοδα του Έλληνα φορολογούμενου, πρέπει να προσέχει τη συμπεριφορά του, τη δημόσια εικόνα του και τη συμπεριφορά του γενικότερα».

«Ο σκοπός της Eurovision είναι ενώσει τους λαούς μέσω της μουσικής», τόνισε ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης.

Σχετικά με τις δηλώσεις των χορευτών της ελληνικής αποστολής που δήλωσαν Τούρκοι, είπε «δικαιολογημένες οι αντιδράσεις για τους χορευτές και ευτυχώς έγινε επανόρθωση».

Την προηγούμενη εβδομάδα, λίγο μετά την παρουσίαση όλων των συμμετοχών, οι εκπρόσωποι των χωρών που κατάφεραν να προκριθούν, έκαναν κάποιες δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Όταν έφτασε η σειρά της Εντέν Γκολάν, η οποία εκπροσώπησε το Ισραήλ με το τραγούδι «Ηurricane» κι ο δημοσιογράφος της απηύθυνε τις πρώτες ερωτήσεις, η κάμερα δείχνει τη Μαρίνα Σάττι.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια φαίνεται να χασμουριέται, στο σημείο εκείνο, ενώ κατεβάζει το κεφάλι της και κάνει πως κοιμάται.


ΑΝΤΙΘΕΤΑ :Ο Παύλος Μαρινάκης μόνο δεν είπε κουβέντα για το πρωτοφανές εθνικιστικό παραλήρημα Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα που έφτασε ακάλεστος και με απειλές στο Γαλάτσι για να προσβάλλει την Ελλάδα, αλλά έβαλε και πλάτη στον μεγαλοϊδεάτη που ονειρεύεται τη Μεγάλη Αλβανία.

Ο Έντι Ράμα έστησε αλαζονική φιέστα στο κλειστό γήπεδο Γαλατσίου υποστηρίζοντας ότι «η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες όσο ανήκει και στους Αλβανούς», όμως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν έβγαλε άχνα. «Όλη αυτή η κινδυνολογία για την επίσκεψη αποδείχθηκε άσκοπη κι ίσως είναι ύποπτη, για να βλάψει τα συμφέροντα της χώρας» δήλωσε ο Παύλος Μαρινάκης που δεν βρήκε ούτε μια λέξη για τον Αλβανό πρωθυπουργό που έθεσε θέμα αλβανικής μειονότητας στην Ελλάδα, απειλώντας ευθέως την εθνική μας ασφάλεια!

«Δεν υπήρχε τρόπος να απαγορευθεί ιδιωτική επίσκεψη ξένου ηγέτη. Αυτοί που μας κάνουν κριτική γιατί ήρθε, δεν μας έχουν πει τον τρόπο που θα μπορούσαμε να το εμποδίσουμε. Αυτή η κριτική ήταν εκ του ασφαλούς και χωρίς πραγματικό αντικείμενο» υποστήριξε ο Παύλος Μαρινάκης στηρίζοντας την στάση υποτέλειας που έχει υιοθετήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Με αδιανόητη προκλητικότητα ο Ράμα έθεσε θέμα Τσάμηδων, βάφτισε Αλβανίδα τη Μπουμπουλίνα και αποχώρησε ανενόχλητος, με την κυβέρνηση να σκύβει το κεφάλι, τη στιγμή που ακόμα και ο γιος του Μπελέρη μίλησε για τρομοκρατία.

Όσο για τον δήμαρχο Χειμάρρας που παραμένει όμηρος των αλβανικών αρχών, με τον Ράμα να στέλνει μήνυμα ισχύος ερχόμενος στη χώρα μας τη μέρα που συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τη σύλληψή του, ο Μαρινάκης αρκέστηκε στο να κάνει μια χλιαρή δήλωση επαναλαμβάνοντας ότι «το έχουμε πει ρητά ότι είναι θέμα σεβασμού κράτους δικαίου που το έχουμε θέσει σε όλα τα διεθνή φόρα. Η υποψηφιότητα του συμβολίζει αυτή τη διεκδίκηση, που πρέπει να ξεπερνάει τις κομματικές γραμμές».


Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.