Μετά από τις απανωτές καρπαζιές ο κ. Μητσοτάκης υπερασπίζεται την προσωπική εξωτερική πολιτική που ασκείΤο «κάτι σαν υπόκλιση» Μητσοτάκη στο τουρκικό άγημα και τα «πυροτεχνήματα» που κρύβουν τα μαύρα σύννεφα

Αλβανία,Βόρεια Μακεδονία και Τουρκία , το τριπλό μέτωπο που έχει προκαλέσει τρικκυμία στην κυβέρνηση της ΝΔ, με τους γαλάζιους υπουργούς και βουλευτές να προσπαθούν να εξηγήσουν τα ανεξήγητα της…πολυεπίπεδης εξωτερικής πολιτικής που φέρει την υπογραφή Μητσοτάκη.

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός προσπάθησε να την υπερασπιστεί:

“Το πλατύ ποτάμι του υπεύθυνου πατριωτισμού, του προοδευτικού εκσυγχρονισμού, το οποίο ξαναδυνάμωσε στις εκλογές του περασμένου έτους, αυτό το ποτάμι της πολύ μεγάλης πολιτικής αλλαγής και φυγής προς τα εμπρός, αυτό θα ξαναγεννηθεί και στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, θα πάμε πολύ καλά και σε αυτές τις εκλογές”, επισήμανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την σημερινή του ομιλία του σε κατοίκους της Μάκρης, έξω από την Αλεξανδρούπολη.

Ο κ.Μητσοτάκης δεν εξήγησε βεβαίως τι εννοεί με τον όρο «υπεύθυνος πατριωτισμός». Θα πρέπει να εξηγήσει πριν τις ευρωεκλογές και σίγουρα πριν πάει στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ….Εκεί που θα συναντήσει τον Ερντογάν με όλη την υπόλοιπη παρέα των «συμμάχων» μας.

Militaire News


Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.