Δυσάρεστα τα ευρήματα για την Ελλάδα,,,,Σύμφωνα με έρευνα του ΠΟΥ η Ελλαδα πρώτη παγκοσμίως στην κατάθλιψη

 

 Σοκαριστικά είναι τα ευρήματα της μεγάλης έρευνας του Παγκόσμιου Οργανισμού υγείας (ΠΟΥ), σε δείγμα 280 εκατομμυρίων ανθρώπων, με βάση τα οποία η Ελλάδα έρχεται παγκοσμίως πρώτη στην κατάθλιψη!

Αναφερόμαστε στην χώρα του ήλιου και της θάλασσας που ουδέποτε στην ιστορία της είχε τέτοιου είδους προβλήματα και ζητήματα ψυχικής υγείας.

Εκεί μας κατάντησαν οι κυβερνήσεις των μνημονίων, οι οποίες ακολούθησαν τις εντολές των ξένων δανειστών και κατέστρεψαν μία ολόκληρη γενιά και διέλυσαν τα όνειρα των Ελλήνων πολιτών στην πιο κρίσιμη παραγωγική τους ηλικία.

Η κατάθλιψη είναι και η βασική αιτία για την δημογραφική κατάρρευση και την αρνητική ανάπτυξη που έχει κάθε χρόνο η χώρα ορίζοντας ως σημείο αναφοράς το 2009

Έτσι λοιπόν η Ελλάδα έχει το μεγαλύτερο ποσοστό καταθλιπτικών ανθρώπων το οποίο φτάνει το 6,52%!

Την ακολουθούν στις επόμενες τέσσερις θέσεις, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Παλαιστίνη και η Τυνησία!

Όλως τυχαίως η Ισπανία και η Πορτογαλία είχαν κι αυτές μνημονιακά προβλήματα.

Ή δε Παλαιστίνη είναι μία περιοχή που όλοι γνωρίζουμε πως μόνο το άγχος της επιβίωσης από την βία και τους βομβαρδισμούς είναι αρκετό για να προκαλέσει κατάθλιψη.

Αρκεί να αναλογιστεί κάποιος πως σε επτά μήνες πολέμου έχουν σκοτωθεί πάνω από 35.000 άμαχοι στη Λωρίδα της Γάζας.

 Η Παλαιστίνη βρίσκεται στην τέταρτη θέση και όχι στην πρώτη όπως η Ελλάδα που έχει την θλιβερή πρωτιά.

Στην πέμπτη θέση ακολουθεί η Τυνησία, μία χώρα με εξαιρετικά οικονομικά προβλήματα και υψηλό επίπεδο φτώχειας και ταυτόχρονα με πολλά πολιτικά προβλήματα.

Πώς λοιπόν φτάσαμε σ’ αυτό το σημείο; Θα πρέπει να δώσουν μία απάντηση οι μνημονιακές κυβερνήσεις, αλλά πρωτίστως απάντηση θα πρέπει να δώσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη η οποία ισχυρίζεται καθημερινά μέσω των ελεγχόμενων από αυτήν ΜΜΕ, ότι όλα στη χώρα πηγαίνουν πολύ καλά και οι πολίτες από την οικονομική ανάπτυξη που βιώνουν, δεν ξέρουν που να… πρωτοξοδέψουν τα χρήματα τους.

Βασικά η κατάθλιψη προέρχεται πρωτίστως από την οικονομική ανέχεια, η οποία δημιουργήθηκε από τα μνημόνια και η οικονομική αυτή ανέχεια φέρνει και την δημογραφική κατάρρευση, καθώς κανείς δεν πιστεύει ότι με τόσο χαμηλές αποδοχές και με τόσο μεγάλο κόστος ζωής, μπορεί να δημιουργήσει μία οικογένεια.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.