Το επίμαχο SMS της Μαρέβας Γκραμπόφσκι στον Βαγγέλη Μαρινάκη αποκαλύπτει το zoygla


Το επίμαχο SMS της Μαρέβας Γκραμπόφσκι στον Βαγγέλη Μαρινάκη

αποκαλύπτει το  zoygla

Εδώ και πολύ καιρό κρατά αυτή η ιστορία. Ο ένας, ο επιχειρηματίας και εκδότης, κατηγορεί τον πρωθυπουργό για μύρια όσα. Αποκαλύπτει μέσα από τα έντυπά του το σκάνδαλο των υποκλοπών. Αποκαλύπτει τη «μονταζιέρα». O ίδιος ο πρωθυπουργός, από το βήμα της Βουλής, τον αποκηρύσσει. Δηλώνει πως δεν θα κυβερνήσει με παράκεντρα. Επιμένει πως δεν κυβερνούν τα χοντρά πορτοφόλια. Τεντώνει μάλιστα το σχοινί και προκαλεί κάθε επιχειρηματία που επιθυμεί να κυβερνήσει να κατέβει στον πολιτικό στίβο ανοιχτά και να διεκδικήσει εκλογές. Διότι σε αυτό το επίπεδο είναι πλέον οι σχέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μέσα σε αυτήν την «πολύ ωραία ατμόσφαιρα» οι κ.κ. Μαρινάκης και Μητσοτάκης διασταυρώνουν εκ νέου τα ξίφη τους και τσακώνονται για το περίφημο SMS. Δεν πρόκειται βέβαια για ένα οποιοδήποτε SMS. Το περιεχόμενό του αφορά, κατά τα δημοσιεύματα, την ίδια τη σύζυγο του πρωθυπουργού, η οποία φέρεται να προέβη σε μία πραγματικά (αν συνέβη) πολιτικά κολάσιμη εξωθεσμική ενέργεια. Η τσακωμάρα αυτή εξελίσσεται σε δυστοπικό δράμα για τέταρτο πλέον εικοσιτετράωρο.

Ε, λοιπόν, ιδού το περίφημο SMS, το οποίο βρίσκεται πλέον στη διάθεση της «Ζούγκλας» και βεβαίως των αναγνωστών της. Διότι στον κόσμο του ρεπορτάζ ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον και από τη «Ζούγκλα» βεβαίως. Διαβάστε λοιπόν τους διαλόγους που ανταλλάσσουν οι συνομιλητές, μέσω της ψηφιακής τους επικοινωνίας, η οποία πάντα αφήνει ίχνη. Και εάν επιμένουν ότι είναι αθώοι, ας ζητήσουν από την Εισαγγελία την άρση του τηλεφωνικού τους απορρήτου…

Το επίμαχο SMS της Μαρέβας Γκραμπόφσκι στον Βαγγέλη Μαρινάκη στο ζουγκλα 
κολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.